Crespelli עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. אם יש לך דבש, שמן זית, כרוב נאפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: .
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השום והטחון עד שהוא מוזהב.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
3
להקציף בקטשופ, חומץ, דבש, רוטב סויה, ואספרסו. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות כדי למזג את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר מהחום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בגוון כתום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרידה כתומה
5
אתה צריך בערך 2 כוסות של רוטב. שמור כמה כפות של רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מערבבים את העוף הקרוע לתוך הרוטב הנותר. אפשר להתקרר, ואז לכסות ולקרר עד 2 ימים או להפריש עד שאתה מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הכן את הבלילה קרפ: בקערה בינונית, לטאטא את הביצים וחלב עד בשילוב טוב. ממיסים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה ולתת לו בועה וקצף. המשך לבשל עד החמאה הופכת חום בהיר, ואז לטאטא את החמאה לתערובת חלב וביצה. בקערה נפרדת, לשלב את הקמח, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
להוסיף את תערובת החלב לתערובת הקמח, לטאטא כדי למנוע גושים. אל תגזימי עם החובט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הבלילה צריכה רק לצפות את הגב של כף. אם זה נראה עבה מדי, להקציף קצת חלב או מים. אתה צריך בערך 2 כוסות של הבלילה. מבשלים את הקרפים מיד, או מכסים את הבלילה ומקררים במשך 24 שעות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הוסף 1/2 כפית חמאה כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הוסף 1/4 כוס הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
הסר את המחבת מן החום ולהטות אותו באופן שווה מעיל התחתון עם הבלילה. להחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה ומבשלים עד החלק התחתון הוא השחמה קלה, 50 עד 60 שניות. באמצעות מרית או קצות האצבעות שלך, בזהירות להפוך את קרפ מעל ומבשלים בצד השני במשך 10 עד 15 שניות. הניחו את הקרפ המבושל בצד על תבנית אפייה. חזור עם הבלילה שנותרה לעשות 8 קרפים בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
קל לרסס את החלק התחתון של 2 (10 אינץ') צלחות עוגה עם שמן. מחסנית 2 קרפים בתחתית כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
מורחים שכבה אחת של עוף על כל ערימה של קרפים ומניחים 1 קרפ נוסף על כל שכבה של עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קרפים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
17
מורחים שכבה נוספת של עוף על גבי. לסיים את הערימות עם 1 קרפ יותר על גבי כל אחד. מכסים כל צלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
18
אופים עד חם, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
בינתיים, תכין את סלט הכרוב. רבע וליבת התפוח. באמצעות מנדולינה או סכין חדה, חותכים את התפוח דק ככל האפשר לחתיכות בגודל גפרור.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
20
מניחים את התפוחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
21
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
22
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק, שמן, מלח ופלפל ומערבבים היטב. עושה בערך 8 כוסות סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ל-1 אננס
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
23
כאשר ערימות קרפ חם, להסיר את רדיד ולהפוך את צלחות העוגה על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
24
חותכים כל ערימה לרבעים.
25
מניחים טריז על כל צלחת הגשה. סדר חבילה של סלט כרוב ליד כל טריז.