קרפ אגוזי לוז תות
מתכון קרפים אגוזי לוז תות מוכן בתוך כ 2 שעות ו 25 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך תותים, חלב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרפים חמים עם חמאה חומה אגוזי לוז, קרפ אגוזי לוז עם דבש קצפת ופירות, ו קרפים תות עם קרם מסקרפונה תות (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מוסיפים את הביצים, חלב ומים 1 כוס.
מוסיפים את הקמח, יוצקים את החמאה המומסת ומוסיפים את המלח. להתמזג על גבוה עד מעורב היטב, עוצר כדי לגרד את הצדדים לפי הצורך.
מעבירים את הבלילה למכולה ומקררים לפחות 2 שעות לפני השימוש.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1/2 גביע הבלילה תוך מערבולת המחבת כדי מעיל התחתון של המחבת. מבשלים 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן בזהירות להפוך את קרפ.
מורחים כמה ממרח אגוזי לוז ומוסיפים כמה תותים פרוסים טריים לאזור הימני העליון של כל קרפ. לקפל, להסיר מהמחבת ולשרת.
מתכון זה סופק על ידי שף מקצועי או מסעדה ואולי כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.