קרפ צ'וריסו-כרישה עם שמנת חמוצה ועירית
קרפ צ'וריסו-כרישה עם שמנת חמוצה ועירית דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, עירית, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זה הוא זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: וישיסואז עם שמנת חמוצה ועירית, תפוחי אדמה מרוסקים עם שמנת חמוצה ועירית, ו קליפות תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ועירית.
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, לשלב קמח, חלב, מים, ביצים, שמן זית או חמאה מומסת, ומלח. מחית או תערובת עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך קנקן או מיכל עם שפה לשפוך (או להשאיר בצנצנת בלנדר). מכסים בפלסטיק ומקררים לפחות 30 דקות, (אופציונלי).
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
הוסף כרישה ו לטגן 5 דקות, עד מכרז.
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד מחומם דרך.
הסר תערובת מהמחבת והנח בצד. מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
עבור כל קרפ, להוסיף 2 כפות הבלילה למחבת. הרם את המחבת מהחום והטה ולסובב אותו כך שהבלילה יוצרת שכבה אפילו, דקה מאוד. מבשלים עד שהחלק העליון מוגדר והתחתון הוא זהב (כ -30 שניות עד 1 דקה). באמצעות האצבעות שלך, להפוך קרפ ומבשלים 30 שניות, עד הצד השני הוא השחמה קלות.
העבר קרפ לשכבות של נייר שעווה וחזור עם הבלילה שנותרה.
מרדדים קרפים עם מילוי צ ' וריסו-כרישה.
מקשטים עם שמנת חמוצה ועירית.