קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפ קיש לוריין

קרפ קיש לוריין
קיש קרפ לוריין עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך בייקון, עשבי תיבול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לוריין קיש קרפ (ללא תבואה, ללא גלוטן, Paleo, פערים), קיש לוריין, ו קיש א לה לוריין (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרפים: בבלנדר, לשלב את כל מרכיבי קרפ (למעט החמאה לציפוי המחבת) ו 1/4 כוס מים. דופק 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קרפיםקרפים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
דַק-דַק-
2
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה; זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. הבלילה תישאר עד 48 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3
מחממים מחבת nonstick קטנה (כ-6 אינץ') מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים חמאה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
יוצקים בלילת 1/4 כוס קטנה למרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל 30 שניות ולהעיף. לבשל 10 שניות יותר ולהסיר ללוח חיתוך. חזור עד שכל הבלילה נעלמת, הנחת קרפים החוצה שטוח כך שהם יכולים להתקרר. לאחר שהם התקררו, אתה יכול לערום אותם ומקרר בשקיות פלסטיק אטומות במשך כמה ימים או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
דַק-דַק-
6
הפוך את קישים: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. במחבת סאוט קטנה,להמיס את החמאה ולהזיע את הבצל עד שקוף. בקערה קטנה, מערבבים את הבצל וקותלי חזיר מתפוררים יחד. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עם החלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
7
בתוך פחית מאפין 6 כוסות nonstick, מניחים קרפ אחד בכל כוס. ודא את הקצוות של קרפים הם קפלים מעט חפיפה את הקצוות של הכוסות מעט. כפית את תערובת הבייקון והבצל לתוך כל כוס. להפיץ את הגבינה באופן שווה בין הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרפיםקרפים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הכוסות כך שכל הקישים הם באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מעבירים לתנור; אופים 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הביצה מוגדר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
11
צילום: ג ' וני מילר