קרפ קיש לוריין
קיש קרפ לוריין עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך בייקון, עשבי תיבול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לוריין קיש קרפ (ללא תבואה, ללא גלוטן, Paleo, פערים), קיש לוריין, ו קיש א לה לוריין (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרפים: בבלנדר, לשלב את כל מרכיבי קרפ (למעט החמאה לציפוי המחבת) ו 1/4 כוס מים. דופק 10 שניות.
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה; זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. הבלילה תישאר עד 48 שעות במקרר.
מחממים מחבת nonstick קטנה (כ-6 אינץ') מעל חום בינוני-נמוך.
יוצקים בלילת 1/4 כוס קטנה למרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל 30 שניות ולהעיף. לבשל 10 שניות יותר ולהסיר ללוח חיתוך. חזור עד שכל הבלילה נעלמת, הנחת קרפים החוצה שטוח כך שהם יכולים להתקרר. לאחר שהם התקררו, אתה יכול לערום אותם ומקרר בשקיות פלסטיק אטומות במשך כמה ימים או להקפיא עד 2 חודשים.
הפוך את קישים: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. במחבת סאוט קטנה,להמיס את החמאה ולהזיע את הבצל עד שקוף. בקערה קטנה, מערבבים את הבצל וקותלי חזיר מתפוררים יחד. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עם החלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
בתוך פחית מאפין 6 כוסות nonstick, מניחים קרפ אחד בכל כוס. ודא את הקצוות של קרפים הם קפלים מעט חפיפה את הקצוות של הכוסות מעט. כפית את תערובת הבייקון והבצל לתוך כל כוס. להפיץ את הגבינה באופן שווה בין הכוסות.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הכוסות כך שכל הקישים הם באותו גודל.
מעבירים לתנור; אופים 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הביצה מוגדר לחלוטין.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.