קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפ קיש לוריין

קרפ קיש לוריין
קיש קרפ לוריין עשויה להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. אם יש לך בייקון, עשבי תיבול, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לוריין קיש קרפ (ללא תבואה, ללא גלוטן, Paleo, פערים), קיש לוריין, ו קיש א לה לוריין (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרפים: בבלנדר, לשלב את כל מרכיבי קרפ (למעט החמאה לציפוי המחבת) ו 1/4 כוס מים. דופק 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הבלילה קרפ במקרר במשך 1 שעה; זה מאפשר את הבועות כדי לשכוך כך הקרפים יהיה פחות סביר לקרוע במהלך הבישול. הבלילה תישאר עד 48 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
3
מחממים מחבת nonstick קטנה (כ-6 אינץ') מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים חמאה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
יוצקים בלילת 1/4 כוס קטנה למרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל 30 שניות ולהעיף. לבשל 10 שניות יותר ולהסיר ללוח חיתוך. חזור עד שכל הבלילה נעלמת, הנחת קרפים החוצה שטוח כך שהם יכולים להתקרר. לאחר שהם התקררו, אתה יכול לערום אותם ומקרר בשקיות פלסטיק אטומות במשך כמה ימים או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הפוך את קישים: מחממים את התנור ל 325 מעלות F. במחבת סאוט קטנה,להמיס את החמאה ולהזיע את הבצל עד שקוף. בקערה קטנה, מערבבים את הבצל וקותלי חזיר מתפוררים יחד. בקערה נפרדת, לטאטא את הביצים עם החלב ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בתוך פחית מאפין 6 כוסות nonstick, מניחים קרפ אחד בכל כוס. ודא את הקצוות של קרפים הם קפלים מעט חפיפה את הקצוות של הכוסות מעט. כפית את תערובת הבייקון והבצל לתוך כל כוס. להפיץ את הגבינה באופן שווה בין הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קרפיםקרפים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הכוסות כך שכל הקישים הם באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מעבירים לתנור; אופים 25 עד 30 דקות, או עד תערובת הביצה מוגדר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
11
צילום: ג ' וני מילר