קרפ ריקוטה אוסטרי Durlacher Hof
Durlacher Hof האוסטרי Ricotta קרפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, קמח, חצי קרטון-גבינת ריקוטה רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר, קרפ ריקוטה לימון, ו קרפים ממולאים ריקוטה.
הוראות
כדי להפוך קרפים, מערבולת 11 / 4 כוסות חלב, ביצה 1, וקמח בבלנדר עד חלקה.
מניחים מעל חום בינוני מחבת nonstick שמודד 7 עד 8 אינץ ' על פני התחתון. כאשר חם, להוסיף 1 / 4 כפית חמאה מערבולת למחבת המעיל.
יוצקים ב 1 / 4 הבלילה כוס, במהירות הטיית מחבת כך הבלילה זורמת על פני השטח שטוח כולו. מבשלים עד crpe יבש על גבי קצה הוא השחמה, על 30 שניות. הפעל crpe עם מרית בצד השני חום, על 15 שניות. הפוך מחבת לצלחת. חוזר, לערום קרפים כפי שנעשה. אתה צריך 8 קרפים; להזמין כל תוספות לשימוש אחר.
כדי לעשות מילוי, להשרות צימוקים במים חמים במשך 2 עד 3 דקות.
לנצח ריקוטה, 1/4 כוס סוכר, חלמון ביצה עד מעורב היטב.
מסננים צימוקים ומערבבים לתערובת ריקוטה.
כף 1 / 8 של המילוי (כ 1/4 כוס) על פני שליש התחתון של כל crpe, לגלגל כדי לצרף.
מקום מלא קרפים, צד התפר למטה, בחמאה קל רדוד 9 - על ידי 13 אינץ צלחת אפייה או תבשיל רדוד.
כדי להפוך פודינג, להקציף 1/4 כוס סוכר ביצה 1 עם חצי וחצי.
יוצקים באופן שווה על קרפים מלאים.
אופים בתנור 375 עד פודינג על קצה תבשיל כבר לא מתנועע כאשר מזועזע בעדינות, על 20 דקות.
מפזרים תבשיל עם כ 1 כפית סוכר וקליפת לימון מגורר. הרם את crpes עם מרית רחבה.
מגישים חמים עם רוטב חמוציות ושמנת חמוצה שנוספה לפי הטעם.