קרפדה-In-The-חור
קרפדה-In-The-חור יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם הצעות הגשה: חרדל, נקניקיות חזיר ספירליות, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קרפדה-in-the-חור, קרפדה בחור, ו קרפדה בחור.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חמאה קלה מחבת ברזל יצוק מתובל היטב בינוני.
שים את הנקניק במחבת, ואופים עד כמעט מבושל, על 15 דקות.
בינתיים, לטאטא את הקמח, סוכר, ומלח יחד בקערה בינונית. בקערה אחרת, לטאטא את הביצים, חלב, וחרדל עד מעורבב.
לטאטא את החומרים הנוזליים לתוך יבש, רק עד שיש לך בלילה רזה מעט גבשושי.
בזהירות, יוצקים את הבלילה על נקניקיות מבושל חלקית ולהמשיך לאפות עד פחזניות הבלילה והוא פריך, וחום, על 25 עד 30 דקות יותר.
מגישים את קרפדה-In-The-חור, חם, במחבת עם יותר חרדל בצד.