קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

קרפי עוף או הודו עם טרגון

קרפי עוף או הודו עם טרגון
קרפי עוף או הודו עם טרגון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ארוחות הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עוף, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קרפי עוף עם רוטב טרגון שמנת, קציצות הודו טרגון, ו מרק טורקיה עם טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו מראש מתכון קרפ בסיסי. קרפים ניתן לעשות קפוא עד כמה שבועות מראש.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים פנימה מרק, יין וטרגון; מערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להסמכה (כ -4 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בקערה קטנה מערבבים בהדרגה 3 כפות מרוטב החלב החם והמרק לחלמונים; ואז שופכים תערובת ביצים לרוטב, תוך הקצפה מהירה. מבשלים 1 דקה יותר, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בקערה בינונית מערבבים יחד מחצית מהרוטב עם העוף. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
ממלאים כל קרפ ב -3 כפות תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מרדדים קרפים ומניחים בצד התפר כלפי מטה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מדללים את הרוטב שנותר עם 1/4 כוס חלב, ויוצקים על קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, או עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזג ' קרמנט דה בורדו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מויניפיקציה בשיטה מסורת והזדקנות על הגב.