קרפי עוף או הודו עם טרגון
קרפי עוף או הודו עם טרגון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ארוחות הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עוף, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קרפי עוף עם רוטב טרגון שמנת, קציצות הודו טרגון, ו מרק טורקיה עם טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו מראש מתכון קרפ בסיסי. קרפים ניתן לעשות קפוא עד כמה שבועות מראש.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים 2 דקות. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. לאט לאט לטאטא 1 כוס חלב, לטאטא כל הזמן עד חלקה.
מערבבים פנימה מרק, יין וטרגון; מערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להסמכה (כ -4 דקות).
בקערה קטנה מערבבים בהדרגה 3 כפות מרוטב החלב החם והמרק לחלמונים; ואז שופכים תערובת ביצים לרוטב, תוך הקצפה מהירה. מבשלים 1 דקה יותר, ואז להסיר מהחום.
בקערה בינונית מערבבים יחד מחצית מהרוטב עם העוף. מתבלים במלח לפי הטעם.
ממלאים כל קרפ ב -3 כפות תערובת עוף.
מרדדים קרפים ומניחים בצד התפר כלפי מטה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'. מדללים את הרוטב שנותר עם 1/4 כוס חלב, ויוצקים על קרפים.
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, או עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזג ' קרמנט דה בורדו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו]()
אמיליה ברוט רוז קרמנט דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של תות שדה ודומדמניות אדומות, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר בחיך ובועות עדינות נובעות מויניפיקציה בשיטה מסורת והזדקנות על הגב.