קרפים
זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפים, ו קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמח, חלב, ביצה ומלח.
מחממים מחבת גדולה או ווק מעל חום גבוה בינוני. כאשר המחבת חמה מוסיפים כפית חמאה ומעילים קלות את פני השטח של המחבת עם חמאה מומסת.
יוצקים רבע כוס של הבלילה לתוך המחבת ולהטות את המחבת עם תנועה מעגלית, כך הבלילה מעילה את פני השטח בשכבה חלקה ואפילו.
לאחר שתי דקות, להרים קצה קרפ עם מרית כדי לראות אם זה בראונינג. כאשר החלק התחתון החל להשחים, הפוך את הקרפ ובשל את הצד השני עד שהוא גם חום; כ 2 דקות.
חזור על שלבים 3 ו -4 כדי לבשל את הקרפים הנותרים.