קרפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 133 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו וידוי # 145: יש לי דבר קרפים ... קרפ נוטלה קל, קרפים, ו קרפ שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. מערבבים בחלב, 2 כפות חמאה, וניל וביצים. הכה עם חוט להקציף רק עד חלקה.
חמאה קלה 6 עד 8 אינץ מחבת או מחבת קרפ.
חום מעל חום בינוני עד מבעבע. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת כך שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת חמאה לפי הצורך.
מחסנית קרפים, הצבת נייר שעווה בין כל; לשמור מכוסה.
מורחים רסק תפוחים, פירות יער ממותקים, ג ' לי או ריבה דק על כל קרפ חם; להפשיל. (הקפד למלא קרפים ולכן כאשר התגלגל הצד אטרקטיבי יותר הוא בצד החיצוני.)