קרפים Herbed עם סלמון מעושן וצנוניות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרפים מתאבנים סלמון מעושן, קרפ סלמון מעושן צפון-מערבי, ו סלמון מעושן עם אפיק גבינת עיזים וטוסט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, קמח, ביצה, ו 2 כפיות שמן בבלנדר עד חלקה.
מוסיפים עירית ושמיר ודופק 1 או 2 פעמים רק כדי לשלב. בלילת צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מערבבים הבלילה כדי להפיץ מחדש עשבי תיבול. מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם שמן, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים במחצית הבלילה (1/4 כוס), מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת לחמם לבשל עד קרפ הוא רק להגדיר זהב חיוור סביב הקצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית פלסטיק חסינת חום, ואז להעיף קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות. קוק עד החלק התחתון מוגדר, על20 שניות יותר.
להעביר קרפ לצלחת. הפוך קרפ אחר באותו אופן, צחצוח מחבת שוב עם שמן.
מערבבים יחד גבינת שמנת, מיץ לימון, גרידה ופלפל בקערה קטנה עד חלקה.
שים 1 קרפ, משחי בצד למעלה, על משטח עבודה, להפיץ עם כל תערובת גבינה. מסדרים סלמון בשכבה זוגית על המחצית התחתונה של קרפ (בצד הקרוב אליך), ואז לפזר צנוניות על סלמון. החל בתחתית, בחוזקה להפשיל קרפ, ולאחר מכן לחתוך לרוחב רול 4 חתיכות, זמירה מסתיים אם תרצה.
* קרפים יכול להתבצע (אבל לא מלא) 1 יום קדימה ומקורר, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה ולאחר מכן עטוף בניילון נצמד. * תערובת גבינה יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. * קרפ יכול להיות מגולגל עם מילוי (אבל לא לחתוך) 1 שעה קדימה ונשמר, עטוף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.
חותכים לחתיכות רק לפני ההגשה.