קרפים בטעם שוקו-מנטה קפוא
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, סוכר, סירופ תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: קרפים קקאו עם מסקרפונה ואוכמניות, קרפים יער שחור קקאו, ו קרפים קקאו עם מילוי תות-בננה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים, מכות עם חוט להקציף עד חלקה.
מוסיפים ביצה ומכים היטב; מערבבים 2 כפיות שמן. צינה בלילה לפחות 2 שעות.
מעיל התחתון של מחבת 6 " קרפה או מחבת כבדה עם שמן; מקום על חום בינוני עד חם.
יוצקים 2 כפות הבלילה למחבת; להטות במהירות את המחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה את תחתית המחבת. לבשל 1 דקה או עד crpe ניתן מזועזע רופף מן פאן. הפוך קרפ מעל ומבשלים כ -30 שניות.
מניחים קרפ על מגבת מטבח כדי להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה. מחסנית קרפים בין גיליונות נייר שעווה כדי למנוע דבק.
פתח וקצוץ 1 חבילה של סוכריות מנטה שוקולד. מקציפים 2 1/2 כוסות שמנת ואבקת סוכר במהירות גבוהה של מערבל חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות סוכריות מנטה קצוצות. לכסות ולהקפיא 5 דקות.
כפית 1/3 תערובת קצפת כוס במרכז כל crpe. מקפלים בצד שמאל וימין של כל crpe כלפי מרכז.
מקום, צד התפר למטה, בצלחת להקפיא לפחות 2 שעות.
מערבבים סוכריות מנטה שוקולד שנותרו, 1/4 כוס שמנת, וסירופ תירס בסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהשוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן להתקרר מעט.
מניחים 2 קרפים על כל צלחת הגשה.