קרפים הונגריים עם חמאת בוטנים וריבה: Palacsinta
המתכון ההונגרי קרפים עם חמאת בוטנים וריבה: Palacsinta יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבות 1 שעה. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריבה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. מתכונים דומים: Palacsinta ההונגרי (קרפים), קראמבל-עקף חמאת בוטנים בריבת תות שדה, ו קרפים עם חמאת בוטנים וריבה.
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים והחלב.
לטאטא במלח, סוכר מגורען וקמח. להפריש במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 200 מעלות ומניחים מגש בתנור כדי לחמם.
במחבת nonstick 8 עד 10 אינץ', להמיס על 1/2 כפית חמאה על חום בינוני. כאשר זה קצף, לשפוך או מצקת בערך 1/8 כוס (2 כפות) הבלילה. הרימו וסובבו את המחבת כך שהבלילה תכסה את התחתית. החלף את המחבת על המבער ומבשל רק עד שנקבע ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. באמצעות מרית או האצבעות שלך, להפוך ולבשל עד שהצד השני הוא השחמה קלות.
מעבירים למגש המחומם. חזור עד הבלילה משמשת למעלה.
תוציא את הקרפים מהתנור. אחד אחרי השני, מורחים את כל הקרפ בשכבה דקה של חמאת בוטנים וריבה ומתגלגלים כמו סיגר.
מקום 2 קרפים מגולגלים על כל אחד 4 צלחות הגשה.
מפזרים סוכר של ממתקים ומגישים.