קרפים כתומים בננה
המתכון Banananan אורנג קרפים מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 1. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך חתיכה מוצקת-בננה רגילה בשלה, תפוז בטבור, grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קרפי בננה, קרפי בננה, ו קרפים כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד חלב, קמח, ביצה, סוכר, קינמון, מלח, ו 2 כפיות חמאה עד חלקה. בלילת צ ' יל, מכוסה, 30 דקות.
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה, ואז לחמם על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מחזיק מחבת את החום, יוצקים במחצית הבלילה (1/4 כוס), מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת כדי לחמם ולבשל קרפ עד רק להגדיר וזהב סביב הקצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית פלסטיק חסינת חום, ואז להעיף קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות. קוק עד התחתית מוגדר, כ -20 שניות יותר.
מברשת מחבת עם יותר חמאה ולעשות קרפ אחר באותו אופן. מחבת מילואים.
חתך קליפה, כולל כל הדגש הלבן, מכתום עם סכין חיתוך חדה. עבודה מעל קערה, לחתוך קטעים חופשיים ממברנות, לתת קטעים ליפול לתוך קערה, ולאחר מכן לסחוט 2 כפות מיץ ממברנות לתוך קערה (להשליך ממברנות).
קליפת בננה ו חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת שמורה מעל חום מתון עד שהקצף שוכך.
מוסיפים סוכר, ואז שופכים מיץ מקערה לתערובת סוכר ומבשלים, מחבת מתערבלת, עד שהסוכר מומס.
מוסיפים 1 קרפ לרוטב ומבשלים עד קרפ מצופה ומחומם דרך, על 15 שניות. מקפלים קרפ לרבעים באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להעביר צלחת קינוח מחוממת. חזור עם קרפ השני.
מוסיפים קטעים כתומים ובננה למחבת ומבשלים, מחבת רועדת מדי פעם, עד הפרי מחומם דרך, על 2 דקות.
הוסף Grand Marnier או קוניאק (אם משתמשים) ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. כפית פירות מעל קרפים ומפזרים פקאנים.