קרפים עוף וchard מניקוטי שוויצרי
עוף וcrêpes מנקאוטי Chard השוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, רצועות חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. נסו מנגוטי אפונה שוויצרי (חורף), קרפים עוף שוויצרי, ו Chard שוויצרי ומרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
מערבבים מים וביצים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
בעוד הבלילה קרפה עומדת, שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפל אדום כתוש ושום; saut 1 דקה.
מוסיפים טימין ועגבניות; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד הרוטב הוא עבה מופחת 2 כוסות.
הסר רוטב מחום, ולהניח בצד.
קיטור עלים שוויצרי chard, מכוסה, כ -30 שניות או עד העלים לנבול.
מסננים וטפיחה משאיר יבש עם מגבות נייר.
חותכים כל עלה בחצי אורך; להפריש.
שלב 3 כפות גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה, והבא 4 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מניחים מחבת 10 אינץ ' קרפה או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
יוצקים 1/3 גביע הבלילה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים קצה של crpe עם מרית כדי לבדוק doneness. Crpe הוא מוכן להפוך כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשל 15 עד 30 שניות.
מניחים קרפ על מתלה תיל; מגניב. חזור על הנוהל עד כל הבלילה משמש, ערבוב הבלילה לפני ביצוע כל crpe. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
כפית 1 1/2 כוסות רוטב עגבניות בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.
מניחים חצי עלה מנייר שוויצרי על כל אחד 8 קרפים; מעל כל אחד עם חצי פרוסה של פרושוטו. כפית על תערובת ריקוטה 1/3 כוס במרכז כל קרפה. מקפלים על הקצוות, ומניחים, צדי התפר למטה, על רוטב עגבניות בצלחת. כף נותרת 1/2 כוס רוטב עגבניות באופן שווה על קרפים, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.
אופים ב 350, חשוף, במשך 30 דקות או עד הרוטב הוא מבעבע.