עוף וcrêpes מנקאוטי Chard השוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, רצועות חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. נסו מנגוטי אפונה שוויצרי (חורף), קרפים עוף שוויצרי, ו Chard שוויצרי ומרק עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים מים וביצים בקערה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עם מקצף עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
6
בעוד הבלילה קרפה עומדת, שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
להוסיף פלפל אדום כתוש ושום; saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
8
מוסיפים טימין ועגבניות; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 5 דקות או עד הרוטב הוא עבה מופחת 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
הסר רוטב מחום, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
קיטור עלים שוויצרי chard, מכוסה, כ -30 שניות או עד העלים לנבול.
מניחים מחבת 10 אינץ ' קרפה או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
יוצקים 1/3 גביע הבלילה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים קצה של crpe עם מרית כדי לבדוק doneness. Crpe הוא מוכן להפוך כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשל 15 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מניחים קרפ על מתלה תיל; מגניב. חזור על הנוהל עד כל הבלילה משמש, ערבוב הבלילה לפני ביצוע כל crpe. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מניחים חצי עלה מנייר שוויצרי על כל אחד 8 קרפים; מעל כל אחד עם חצי פרוסה של פרושוטו. כפית על תערובת ריקוטה 1/3 כוס במרכז כל קרפה. מקפלים על הקצוות, ומניחים, צדי התפר למטה, על רוטב עגבניות בצלחת. כף נותרת 1/2 כוס רוטב עגבניות באופן שווה על קרפים, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.