עוף וcrêpes מנקאוטי Chard השוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מים, רצועות חזה עוף, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. נסו מנגוטי אפונה שוויצרי (חורף), קרפים עוף שוויצרי, ו Chard שוויצרי ומרק עוף (מתכונים דומים).
מניחים מחבת 10 אינץ ' קרפה או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
16
יוצקים 1/3 גביע הבלילה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה. בזהירות להרים קצה של crpe עם מרית כדי לבדוק doneness. Crpe הוא מוכן להפוך כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל, ומבשל 15 עד 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מניחים קרפ על מתלה תיל; מגניב. חזור על הנוהל עד כל הבלילה משמש, ערבוב הבלילה לפני ביצוע כל crpe. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מניחים חצי עלה מנייר שוויצרי על כל אחד 8 קרפים; מעל כל אחד עם חצי פרוסה של פרושוטו. כפית על תערובת ריקוטה 1/3 כוס במרכז כל קרפה. מקפלים על הקצוות, ומניחים, צדי התפר למטה, על רוטב עגבניות בצלחת. כף נותרת 1/2 כוס רוטב עגבניות באופן שווה על קרפים, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.