קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסי סוכר חום מוקפצים, סקווש מעדני סוכר צ'ילי-חום עם אגסים, ו עוגת גבינה ללא אופים עם סוכר חום עם אגסים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ומלח בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם מגרד את הצדדים של בלנדר, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כף חמאה מומסת ומערבבים 30 שניות. מכסים ומקררים את הבלילה קרפ במיכל בלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. הבלילה Reblend 15 שניות.
מחבת nonstick חום עם 8 אינץ ' קוטר התחתון מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת במהירות מעיל התחתון באופן שווה. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הקצוות של קרפ עם מרית, על 45 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 30 שניות.
העברה לצלחת. למעלה עם ניילון נצמד. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת צחצוח עם חמאה יותר לפי הצורך, שכבות קרפים מבושלים בין יריעות של ניילון לעטוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
מברשת אפיית גיליון עם חמאה מומסת.
מקום 1 קרפ על תבנית אפייה מוכנה.
מניחים 3 פרוסות של אגסי סוכר חום חמים זה לצד זה על רבע קרפ, המאפשר פרוסות אגס להאריך מעט על קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית על פרוסות אגס.
מניחים 3 פרוסות אגס יותר על קרפ מעל הראשון 3 פרוסות. מקפלים קרפ במחצית על אגסים, ויוצרים צורה משולשת. חזור עם 5 קרפים ופרוסות אגס.
קרפים עם קצת נוזל בישול מאגסים.
קרפים צלוי רק עד מחומם דרך וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
העבר לצלחות. סדר כל פרוסות אגס שנותרו על קרפים. אגס כפית בישול נוזל מעל.
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו