קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג

קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגסי סוכר חום מוקפצים, סקווש מעדני סוכר צ'ילי-חום עם אגסים, ו עוגת גבינה ללא אופים עם סוכר חום עם אגסים מתובלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חלב, קמח, ביצים, סוכר ומלח בבלנדר. להתמזג עד חלקה, מדי פעם מגרד את הצדדים של בלנדר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים 1 כף חמאה מומסת ומערבבים 30 שניות. מכסים ומקררים את הבלילה קרפ במיכל בלנדר לפחות 1 שעה ועד 4 שעות. הבלילה Reblend 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחבת nonstick חום עם 8 אינץ ' קוטר התחתון מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למחבת, הטיית מחבת במהירות מעיל התחתון באופן שווה. קוק עד העליון של קרפ מופיע יבש התחתון הוא זהוב, התרופפות הקצוות של קרפ עם מרית, על 45 שניות. הפוך קרפ מעל; לבשל עד כתמים חומים מופיעים בתחתית, על 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לצלחת. למעלה עם ניילון נצמד. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת צחצוח עם חמאה יותר לפי הצורך, שכבות קרפים מבושלים בין יריעות של ניילון לעטוף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קרפיםקרפים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
מברשת אפיית גיליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מקום 1 קרפ על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מניחים 3 פרוסות של אגסי סוכר חום חמים זה לצד זה על רבע קרפ, המאפשר פרוסות אגס להאריך מעט על קצה קרפ. מקפלים קרפ במחצית על פרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
11
מניחים 3 פרוסות אגס יותר על קרפ מעל הראשון 3 פרוסות. מקפלים קרפ במחצית על אגסים, ויוצרים צורה משולשת. חזור עם 5 קרפים ופרוסות אגס.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12
קרפים עם קצת נוזל בישול מאגסים.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
13
קרפים צלוי רק עד מחומם דרך וזהב, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
14
העבר לצלחות. סדר כל פרוסות אגס שנותרו על קרפים. אגס כפית בישול נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
15
מניחים כף גלידה לצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
16
טפטוף עם רוטב פאדג ' חם.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
לשרת, עובר רוטב שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית ניתן לזווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau פלר האוט Gaussens בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו