קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קרפים עם בננות ואגוזים-רוטב שוקולד

קרפים עם בננות ואגוזים-רוטב שוקולד
מתכון קרפים עם בננות אגוזים-שוקולד רוטב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 469 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם קמח, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: קרפים עם בננות מטוגנות ושוקולד, שייק אגוזי לוז שוקולד עם בננות, ו שיפודי פנקייק ללא גלוטן עם ארוחת אגוזי לוז, בננות ומטבל שוקולד עבור # Brunchweek.

הוראות

1
כדי להכין קרפים, כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מניחים קמח, סוכר ומלח בקערה בינונית; מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שלב 1 1/2 כוסות חלב וביצים, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב עם מקצף רק עד חלקה. כיסוי הבלילה; צמרמורת במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת לכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בזהירות להרים קצה קרפ עם מרית. הקרפ מוכן להסתובב כאשר הוא יכול להיות מזועזע רופף מן המחבת ואת החלק התחתון הוא השחמה קלות. הפוך קרפ מעל; לבשל 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים קרפ על מגבת; להתחמם. חזור על הליך עד שכל הבלילה משמשת. מחסנית קרפים בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
10
כדי להכין רוטב, לשלב את הממרח אגוזי לוז-שוקולד, 2 כפות חלב, ווניל בסיר קטן על חום בינוני, ערבוב עם מקצף עד חלקה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
מקלפים בננות וחותכים לחצי לאורך; חותכים כל חצי לרוחב ל-2 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
12
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה. סדר 4 חתיכות בננה בשכבה אחת במחבת. לבשל 1 דקה או עד השחמה קלה. הפוך חתיכות; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר חתיכות בננה מן המחבת; להתחמם. חזור על הנוהל עם חתיכות בננה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מקום 1 חתיכת בננה במרכז של כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל, ומקום, בצד התפר למטה, על משטח נקי. חזור על הליך עם חתיכות בננה שנותרו קרפים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
קרפיםקרפים
15
כפית על 1 כף רוטב על כל אחד 4 צלחות, מתפשט כדי לכסות את מרכז הצלחות. מסדרים 2 קרפים על כל צלחת; מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
קרפיםקרפים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
מגישים באופן מיידי.