קרפים עם רטטוי
קרפים עם רטטוי עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, פלפל, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קרפ Ratatouille עבור # SundaySupper, Socca Crèpes מלא Ratatouille, ו הלוחש Crisper: Ratatouille ב קרפים כוסמת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מילוי, לשלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
טפטוף עם שמן, ומפזרים 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל; לזרוק מעיל.
מורחים תערובת ירקות בשכבה זוגית על מחבת ג ' לי רול מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 45 דקות או עד ירקות משחימים קלות, ערבוב כל 15 דקות.
העברת תערובת ירקות לקערה; מגניב 2 דקות. מערבבים בזיליקום ופטרוזיליה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-50
כדי להכין רוטב, לשלב חלב וקמח בסיר מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מוסיפים גבינות ואגוז מוסקט; מערבבים עם מקצף עד חלקה. מערבבים ביין, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מוסיפים 2 כפות רוטב לתערובת ירקות; מערבבים עד בשילוב.
כף 3 כפות תערובת ירקות במרכז כל קרפ; לקפל הצדדים מסתיים מעל.
מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. קרפים למעלה עם רוטב שנותר.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד קרפים משחימים קלות.
הערה יין: סוביניון בלאן הוא התאמה טובה עם מנות המורכבות בעיקר ירקות ועשבי תיבול. נמרץ, טרי, צמחים עצמו, היין מנגן את הטעמים קרפים אלה עם תוצאות טעימות. נסה את Chateau Souverain טעים, במחיר טוב 2004 סוביניון בלאן מעמק אלכסנדר בקליפורניה (14$). - קארן מקניל .
יין מומלץ: קרם שרי, בורדו, שמפניה, Moscato Dasti, יציאה, בורדו לבן
קרם שרי, בורדו ושמפניה הם הבחירה הכי טובה שלי לקרפים. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "