קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

קרפים עם ריקוטה: Crespelle al Formaggio

קרפים עם ריקוטה: Crespelle al Formaggio
קרפים עם ריקוטה: Crespelle al Formaggio עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. תמורת 83 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם יש לכם ריקוטן במסננת מרופדת, אגוז מוסקט, סלמי וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון ספונקולרי של 28%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק עם קרפים (Crespelle en Brodo), Broth with Crepes (Crespelle en Brodo), ו-Flame Job Crespelle (עם Ricotta Frescan E Tarocchi Carbonizzati).

הוראות

1
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה. קורצים את הביצים מעל הקמח וטורפים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים מלח ומקציפים חלב, מעט בכל פעם, עד שכל החלב נטמע. מניחים לבלילה לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מערבבים את כל מרכיבי המילוי מלבד החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2
מחממים מחבת נון-סטיק בגודל 6 אינץ' עד שהיא חמה ומברישים בשמן זית. מנמיכים את האש לבינונית ויוצקים 1 1/2 עד 2 כפות בלילה למחבת. מבשלים 30 עד 40 שניות, עד להזהבה חיוורת, ואז הופכים. מבשלים בצד השני 20 שניות ומוציאים לצלחת. ממשיכים בתהליך עד לשימוש בכל הבלילה, ומניבים בין 17 ל-19 קרספלים. ממלאים כל קרספלה ב-3 כפות מתערובת הגבינה ומקפלים לשניים. ממשיכים למלא את הקרספלה עד שכולם מלאים. הקפידו להשאיר 4 כפות מתערובת הגבינה לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חמאה את התחתית ואת כל הצדדים של תבנית אפייה קרמית בגודל 10 על 8 אינץ' עם כף אחת של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים את הקרספלה הממולא בשכבה חופפת בתבנית האפייה. מורחים את תערובת הגבינה הנותרת מלמעלה, מנוקדים בשארית החמאה ומכניסים לתנור ל-12 עד 15 דקות, עד שהיא חמה ופריכה מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים ומגישים חם, או מניחים לנוח ומגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, Moscato Dasti, בורדו לבן

שמנת שרי, פורט ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לקרפים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.