קרפים עם תרד, בייקון ומילוי פטריות
קרפים עם תרד, בייקון ומילוי פטריות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לך חמאה, פטריות, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 425 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום, ו קרפים פטריות ותרד.
הוראות
הכן מתכון קרפים בסיסיים על פי הוראות מתכון. נפרד עם נייר שעווה ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. שמור על 1 כף טפטוף, להוסיף 1 כף חמאה, פטריות לטגן.
בסיר נפרד, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני.
לטאטא 1/4 כוס קמח, ערבוב כל הזמן, עד משחה חלקה נוצר. בהדרגה לערבב 1 כוס חלב, ערבוב כל הזמן עד רוטב עבה חלקה נוצר.
מוסיפים בייקון, פטריות, תרד, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
בואו לבשל עד עבה במקצת, על 10 דקות.
בסיר להביא מרק לרתיחה. בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצים ומיץ לימון. מזג ביצים מרק יחד לטאטא כל הזמן כדי לבשל, אבל לא לטרוף את הביצים. (בישול ביצים ל 170 מעלות F). שוב, מלח ופלפל לפי הטעם.
מלא כל קרפ עם תרד ומילוי בשר, להפשיל, העליון עם רוטב ביצה חם.