קרפים עם תרד, בייקון ומילוי פטריות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לך חמאה, פטריות, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 425 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום, ו קרפים פטריות ותרד.
הוראות
1
הכן מתכון קרפים בסיסיים על פי הוראות מתכון. נפרד עם נייר שעווה ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד. שמור על 1 כף טפטוף, להוסיף 1 כף חמאה, פטריות לטגן.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
4
בסיר נפרד, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לטאטא 1/4 כוס קמח, ערבוב כל הזמן, עד משחה חלקה נוצר. בהדרגה לערבב 1 כוס חלב, ערבוב כל הזמן עד רוטב עבה חלקה נוצר.
בסיר להביא מרק לרתיחה. בקערה קטנה, לטאטא יחד ביצים ומיץ לימון. מזג ביצים מרק יחד לטאטא כל הזמן כדי לבשל, אבל לא לטרוף את הביצים. (בישול ביצים ל 170 מעלות F). שוב, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
מרק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
קערה
9
מלא כל קרפ עם תרד ומילוי בשר, להפשיל, העליון עם רוטב ביצה חם.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.