קרפים קטיפה אדומים עם פטל ומילוי גבינת שמנת מתוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל קרפים קטיפה אדומים עם פטל & גבינת שמנת מתוקה מילוי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 666 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 28836 אנשים הכינו את המתכון הזה ויצרו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו מעט וניל, נוטלה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרפ פחמימות עם מילוי גבינת שמנת אוכמניות, עוגיות קטיפה אדומות עם מילוי גבינת שמנת, ו ריבועי קטיפה אדומים עם מילוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 ביצים + 1 חלמון ביצה, חלב, מים, מלח, סוכר, צבע מזון וניל, וחמאה מומסת בבלנדר ודופק עד קצף.
מוסיפים קמח אבקת קקאו ודופק עד חלקה.
תן לבלילה לשבת במשך שעה.הכן מילוי גבינת שמנת על ידי ערבוב כל מילוי החומרים עם מיקסר עד משולב היטב וחלק, להפריש.לאחר הבלילה יושבת במשך שעה אחת, לחמם מחבת קטנה ללא מקל.
יוצקים 1 גרם של הבלילה לתוך מרכז המחבת מערבולת להתפשט באופן שווה. לבשל עד העליון מאבד את הברק שלה, אשר צריך לקחת רק דקה, ואז להעיף. התחתית צריכה להיות זהובה. מבשלים את הצד השני במשך כ -15 שניות ולאחר מכן להחליק החוצה על צלחת.חזור עם הבלילה שנותרה.הכן קרפים על ידי הפצת רצועת אינץ ' אחד רחב של פטל משמר במרכז קרפ, ולאחר מכן העליון עם מילוי גבינת שמנת.מקפלים כל צד של קרפ מעל מילוי צלחת.להמיס נוטלה במיקרוגל במשך כ -30 שניות ולטפטף על קרפים.