קרפים קמח תירס עם ריקוטה ובשר חזיר
מתכון קרפים קמח תירס עם ריקוטן חזיר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח תירס, תירס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: קרפים קמח תירס עם ריקוטן וחזיר, קרפים קמח תירס עם מילוי אוכמניות ריקוטה, ו קרפים בקמח תירס.
הוראות
תערובת קמח, קמח תירס, כמון, מלח, חלב, ביצים, ו 2 כפות חמאה בבלנדר עד חלקה.
תנו לבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם חמאה וחום על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מערבבים הבלילה, ולאחר מכן, מחזיק מחבת את החום, לשפוך 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיה ומחבת סיבוב כדי מעיל תחתון. (אם הבלילה סטים לפני מחבת מצופה, להפחית את החום מעט קרפ הבא.) לחזור מחבת לחמם ולבשל עד רק להגדיר זהב חיוור סביב קצוות, 10 עד 15 שניות. שחרר קצה קרפ עם מרית סיליקון חסינת חום, ואז להעיף קרפ מעל בזהירות עם קצות האצבעות. קוק עד התחתית מוגדר, כ -20 שניות יותר, ולהעביר קרפ לצלחת. הפוך 11 קרפים יותר באותו אופן, צחצוח מחבת קלות עם חמאה עבור כל וערימה קרפים על צלחת כמו מבושל.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. חמאה קלה 13 על ידי 9 אינץ '(או 15 על ידי 10 אינץ') צלחת אפייה רדודה.
מערבבים יחד ריקוטה, חזיר, ביצה, מלח ופלפל. שים 1 קרפ, צד חיוור למעלה, על משטח עבודה ולהפיץ 1 כפית ג 'לי פלפל בקו אופקי ממש מתחת למרכז קרפ (לקראת סוף הקרוב אליך), משאיר גבול 1 אינץ' בכל צד. כפית 1/3 כוס ריקוטה מילוי מעל ג ' לי לקפל בצדדים של קרפ מעל מילוי, ולאחר מכן, החל בתחתית, להתגלגל עד לצרף מילוי. מסדרים קרפ, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. להרכיב 11 קרפים יותר באותו אופן, הסדרת אותם בשכבה 1 בתבנית אפייה.
אופים, מכוסה בנייר כסף, עד מילוי חם, על 30 דקות.
ממיסים חמאה במחבת 10 אינץ ' מעל חום מתון עד הקצף שוכך, ואז מבשלים בצל ירוק לבן חיוור, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים תירס, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים ירקות בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 1 דקה. ציפוי כפית מעל קרפים.
קרפים יכול להיות מלא (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.