קרפצ'יו קישואים
קישואים קרפצ'יו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. אם יש לך בגט, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרפצ'יו קישואים, קרפצ'יו קישואים, ו קרפצ'יו של קישואים גלם.
הוראות
באמצעות מקלף ירקות חד, לגלח את הקישואים לאורך, יצירת פרוסות דקות מאוד. השליכו את הפרוסה הראשונה שהיא עור ירוק כהה מאוד. מסדרים את הפרוסות על מגש, חופפים את הפרוסות.
בצנצנת קטנה או קערה, מניחים את מיץ לימון, שמן זית, טימין, מלח ופלפל. לכסות ולנער היטב או להקציף להתמזג.
יוצקים את התערובת באופן שווה על פרוסות הקישואים. אפשר לשבת לפחות 15 דקות, או עד שעה.
השתמש מקלף ירקות לגלח פרוסות דקות של פרמזן על קישואים, ומגישים עם פרוסות באגט.