קרציופי עם נענע ושום
קרציופי עם נענע ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. אם יש לכם פתיתי פלפל, יין, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבבות ארטישוק מטוגנים עם נענע (carciofi Alla Romana), מנטה Mojo (פורטוריקני בסגנון רוטב שום עם מנטה), ו Rigatoni ai Carciofi (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ארטישוק לקצץ, משאיר גזע שלם ומקום במים חומציים.
מניחים שמן זית שיני שום במחבת ומניחים מעל חום גבוה בינוני. מבשלים עד השום הוא חום זהוב בהיר.
מסננים ארטישוקים ומניחים במחבת עם שום ומבשלים עד למכרז (מדי פעם משפריץ עם יין, במידת הצורך, כדי להאט את הבישול), כ -10 דקות.
מוסיפים צ ' ילי ונענע, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.