קרקרים דבש גרהם
קרקרים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. אם יש לך דבש, מרגרינה, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . נסו קרקרים ללא גלוטן דבש גרהם, דבש פאנה קוטה עם אוכמניות וקרקרים גרהם, ו קרקרים גרהם: קרקרים גרהם לא צריך להיות מרובע (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד את קמח החיטה המלא, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה וסודה לשתייה; להפריש.
בקערה בינונית, שמנת יחד את המרגרינה, סוכר חום ודבש עד אור ורך. מערבבים את החומרים מנופים לסירוגין עם חלב וניל. מכסים בצק ומקררים בין לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מחלקים את הבצק הצונן לרבעים. על משטח מקומח היטב, מגלגלים את הבצק החוצה רבע בכל פעם iinto מלבן 5x15 אינץ'. מחלקים לתוך מלבנים באמצעות סכין.
מקום מלבנים ointo ungreased עוגיות גיליונות. תסמן שורה במרכז כל אחד, ותדקור עם מזלג. עבור קרקר בטעם קינמון, מפזרים תערובת סוכר קינמון לפני האפייה.
אופים במשך 13 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מסדינים אפייה כדי להתקרר על מדפי תיל.