כריכי נקניק עוף תפוחים פתוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי נקניק עוף תפוח פתוח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו ופל פתוח, נקניק וביצה כריכי ארוחת בוקר, נקניק פתוח, 3 כריכי פלפל ובצל עם פרובולונה, ו כריכי עוף עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני. נקניק מעיל עם ספריי בישול; להוסיף נקניק למחבת, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר נקניק מהמחבת; להתחמם. מחבת מעיל עם ספריי בישול; מוסיפים בצל. לבשל 8 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות; להוסיף מים וסוכר, ערבוב היטב.
מניחים נקניק מעל תערובת בצל; להפחית את החום נמוך. לכסות ולבשל 5 דקות.
מורחים 1 1/2 כפיות חרדל על כל פרוסת לחם. למעלה כל אחד עם תערובת בצל 1/4 כוס ו 2 חצאי נקניק.