קרקרים לבש תוצרת בית עם מטבל גבינת שאלוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קרקרים Lavash תוצרת בית עם גבינת שמנת שאלוט לטבול. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם סוכר חום, שאלוט, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרקרים לאוואש, קרקרים ללא גלוטן Lavash, ו מרק פטריות כרוב ושיטאקי עם קרקרים שומשום שומשום זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. כדי להפוך קרקרים, מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר מגורען.
מוסיפים מים, ביצה וחמאה מומסת.
מערבבים היטב כדי להפוך בצק נוקשה. ללוש על 5 דקות או עד חלקה.
לחלק 10 כדורים; לגלגל כל אחד עד דק נייר.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
מברשת עם 1/3 כוס שמן; מפזרים מלח ים גס ופלפל.
אופים 12 עד 15 דקות או עד השחמה.
לטבילה, במחבת 8 אינץ', חום 1/2 כף שמן עד חם; להוסיף שאלוט. מבשלים עד קרמל וחום בצבע.
מוסיפים סוכר חום ודבש. המשך לבשל עד שהסוכר יתמוסס. להכניס למקרר.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים תערובת שאלוט ומרכיבים לטבול הנותרים על מהירות נמוכה עד מעורב היטב.