קרקרים ללא גלוטן טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קרקרים טורטייה ללא גלוטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמן זית, טורטיות תירס, כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו קרקרים Crispbread זרע שלוש דרכים (ללא גלוטן, ללא תבואה, טבעוני, Paleo, ללא אגוז), פשתן תוצרת בית וקרקרים זרעי קנבוס / דגנים ללא גלוטן, ו קרקרים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מדפים לתנור למיקומים האמצעיים העליונים והתחתונים וחמם מראש תנור ל 400 ° F. בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן הזית, כמון, ואבקת צ ' ילי. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות כל טורטייה משני הצדדים עם השמן. באמצעות סכין שף או גלגל פיצה, לחתוך כל טורטייה לרצועות בעובי 1 אינץ'.
חותכים רצועות לחתיכות 1 אינץ
מחלקים את הקרקרים בין שני דפי אפייה.
הסר את המחבת מהתנור. באמצעות מרית, בעדינות להפוך את הרצועות. חזור לתנור ואפה עד פריך, על 3 יותר.
הסר מהתנור ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. מגניב ולאחסן במיכל הדוק אוויר במשך כשבוע אחד.