קרקרים נפוצים ללא גלוטן
ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קרקרים Crispbread זרע שלוש דרכים (ללא גלוטן, ללא תבואה, טבעוני, Paleo, ללא אגוז), פשתן תוצרת בית וקרקרים זרעי קנבוס / דגנים ללא גלוטן, ו קרקרים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-375°f. מסגרת אפייה עטופה בנייר אפייה. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה שטוח, לשלב קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן טפיוקה, סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים במשך 20 שניות על מהירות נמוכה לשלב.
מערבבים על מהירות נמוכה עד לא חתיכות גדולות של קיצור להישאר, על דקה אחת.
תערובת צריכה להידמות ארוחה גסה. עם ריצת מערבל, להוסיף מים.
מערבבים עד הבצק יציב יוצר, על 30 שניות. אם הבצק יבש, מוסיפים כף נוספת של מים.
אורז לבן קל קמח משטח העבודה שלך.
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ'.
חותכים עם חותך 2 אינץ עגול ומניחים סיבובי בצק על תבנית אפייה מוכנה. בצק חללי על סנטימטר אחד זה מזה. זין צמרות של סיבובי בצק שלוש פעמים עם מזלג. (זה מאפשר ל-steam להימלט מקרקרי האפייה ומבטיח שהקרקרים יאפו אור ופריך.)
אופים עד הקצוות הם בצבע חום זהוב קל, על 30 דקות.
מעביר קרקרים למתלה תיל כדי להתקרר. איסוף הבצק הנותר, רול וחוזר חלילה. לאחסן קרקרים מקורר במיכל אטום עד ארבעה ימים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא להירגע ריזלינג. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.