קשיו מתובל מסוכרים
קשיו מתובלים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לכם זנגביל טחון, הל טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו Cadied Sriracha Cashews, עוף עם קשיו מסוכרים, ו סלט תרד עם דובדבנים וקשיו מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
שים את האגוזים, סוכר, מים ומלח למחבת גדולה על חום גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה, מערבבים לעתים קרובות, ומבשלים עד שהמים כמעט התאדו והנוזל הופך לסירופי, כ -10 דקות.
בינתיים, מערבבים את התבלינים יחד בקערה קטנה.
לאחר 10 דקות, מפזרים את התבלינים על האגוזים ומערבבים היטב. המשך ערבוב כל הזמן בעוד המים מתאדה לחלוטין, על 5 דקות. כאשר אין יותר כל סירופ סוכר נשאר בתחתית המחבת, לכבות את החום ומערבבים את האגוזים במרץ אבל בזהירות במחבת עד הסוכר תופס והאגוזים מצופים באופן שווה עם סוכר מגובש.
הפוך את האגוזים על תבנית האפייה מרופדת והתפשט לשכבה זוגית. מגניב לחלוטין לפני סינון עודף סוכר מן האגוזים המצופים ואחסון במיכל אטום.
הערה של קוק: לא לגעת האגוזים בכל עת בזמן הבישול או רק לאחר מכן. סוכר מבושל הוא חם מאוד והוא יכול לשרוף מיד כאשר נגע.