קשרי הלימון של סבתא בייב
קשרי הלימון של סבתא בייב עשויים להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 8% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ברים בייב רות, ברים בייב רות, ו עוגת הלימון של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגיות, מניחים סוכר מגורען וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך. מקציפים ברינד ומיץ 1/4 כוס.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת (תערובת ייראה מקושקש).
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר; מערבבים עם כף עץ כדי ליצור בצק נוקשה. להפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש 10 עד 15 פעמים כדי ליצור בצק חלק.
מחלקים בצק ל 8 מנות שוות. עבודה עם חלק 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 30 אינץ 'ארוך; לחתוך כל חבל לרוחב לתוך 6 (5 אינץ') חתיכות. לקשור כל חתיכת בצק לקשר.
מניחים קשרים על 2 גיליונות אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים גיליון 1 בכל פעם ב 375 במשך 8 דקות או עד תחתית של עוגיות משחימים קלות וחולצות עדיין חיוורות.
הסר עוגיות מן פאן; מגניב על מדפים תיל.
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר, 3 כפות מיץ, חלב חמאה; מערבבים עד חלקה. לטבול צמרות של עוגיות לתוך זיגוג; יבש על מדפים.