קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון

ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון
ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 160 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, עירית, פלפל קאיין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 24%. נסו ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון, פאי הרועים של השף ג'ון, ו לזניה של השף ג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קליפות שרימפס לסיר עם עלה דפנה וקורט 1 פפריקה מעושנת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים קליפות עד שהם הופכים ורודים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
יוצקים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים ציר שרימפס למשך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
מערבבים בקערה מיץ לימון, קטשופ, סוכר חום, פלפל צ ' יפוטלה טחון, 1/2 כפית פפריקה מעושנת, שום, 1 קורט מלח ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מסננים ציר שרימפס לקערה; זורקים קליפות ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מקציפים ציר שרימפס לתערובת קטשופ ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש גבוהה עד שעלי עשן קטנים עולים מהמחבת. מבשלים שרימפס בשמן החם עד שהצדדים התחתונים של השרימפס נצרבים ומשחימים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את תערובת ציר השרימפס ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מעבירים שרימפס לקערה בעזרת כף מחוררת ומשאירים רוטב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
8
הביאו רוטב לרתיחה ובשלו עד שהרוטב הצטמצם וסמיך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה חמאה קרה, מכבים את האש ונותנים לחום שנותר של מחבת להמיס חמאה. מערבבים עד שהחמאה השתלבה ברוטב והרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מערבבים שרימפס לרוטב וזורקים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
מגישים שרימפס עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.