ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון
ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 160 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון, עירית, פלפל קאיין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 24%. נסו ראגו השרימפס המתובל של השף ג'ון, פאי הרועים של השף ג'ון, ו לזניה של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קליפות שרימפס לסיר עם עלה דפנה וקורט 1 פפריקה מעושנת על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים קליפות עד שהם הופכים ורודים, כ -5 דקות.
יוצקים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים ציר שרימפס למשך 20 עד 25 דקות.
מערבבים בקערה מיץ לימון, קטשופ, סוכר חום, פלפל צ ' יפוטלה טחון, 1/2 כפית פפריקה מעושנת, שום, 1 קורט מלח ופלפל קאיין.
מסננים ציר שרימפס לקערה; זורקים קליפות ועלי דפנה.
מקציפים ציר שרימפס לתערובת קטשופ ומניחים בצד.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש גבוהה עד שעלי עשן קטנים עולים מהמחבת. מבשלים שרימפס בשמן החם עד שהצדדים התחתונים של השרימפס נצרבים ומשחימים, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את תערובת ציר השרימפס ומבשלים עד שהשרימפס אטום, כ -3 דקות.
מעבירים שרימפס לקערה בעזרת כף מחוררת ומשאירים רוטב במחבת.
הביאו רוטב לרתיחה ובשלו עד שהרוטב הצטמצם וסמיך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה חמאה קרה, מכבים את האש ונותנים לחום שנותר של מחבת להמיס חמאה. מערבבים עד שהחמאה השתלבה ברוטב והרוטב מסמיך מעט.
מערבבים שרימפס לרוטב וזורקים עם עירית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גרי]()
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.