קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

ראגו חזיר פטריות

ראגו חזיר פטריות
את המתכון רגו חזיר פטריות ניתן להכין תוך כ-3 שעות ו-20 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -47 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 463 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם בצל, עגבניות מיובשות, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 81% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחי אדמה אפויים עם ראגו פטריות שמנת , ראגו זנב שור , וסינטה ממולאת פטריות חזיר .

הוראות

1
לשפשף חזיר במלח ופלפל; לחתוך לשניים. ב-1-1/2-Qt. בישול איטי, משלבים את עמילן התירס, 1/2 כוס עגבניות מרוסקות, עגבניות מיובשות ומלוחים. למעלה עם פטריות, בצל ובשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
יוצקים את שאר העגבניות על בשר החזיר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 3-4 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מוציאים את הבשר וחותכים לפרוסות. מערבבים מיצי בישול עד לקבלת מרקם חלק; להגיש עם חזיר ואטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)