קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות83
מגזין

ראגו נפוליטנית

ראגו נפוליטנית
ראגו נפוליטנית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1881 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 7 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם ספגטי, מלח כשר, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 9 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. נסו עוגות נפוליטניות, פרפיטים נפוליטניים, ו עוגות נפוליטניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הגדר תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים 3-ספירה של שמן זית ומשחימים בעדינות את הקציצות. בינתיים, בעזרת מרגמה ועלי טוחנים את המלח, גרגירי הפלפל השחור וזרעי השומר עם מעט שמן זית לעיסה גרגרית. משפשפים את הצלעות והכתף בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
מוציאים את הקציצות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. באותו סיר משחימים את חלקי הכתפיים והצלעות, בקבוצות. לחלופין כדי לחסוך זמן, צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך 10 עד 15 דקות בזמן שמשחימים את חלקי הכתף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
הסר את חתיכות הכתף והצלעות לצלחת הקציצה ותן לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוסיפים לסיר עוד מעט שמן זית ומוסיפים את הטימין, האורגנו, הגזר, הבצל והסלרי. מערבבים אותו ומגרדים את החלקים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים מעט ויש להם צבע יפה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את היין, העגבניות ורסק העגבניות ומערבבים היטב, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית. נסטלה את חתיכות כתף החזיר חזרה לאמצע הסיר ואז מסדרים את הצלעות סביב הרוטב. סיים על ידי הנחת הקציצות בפערים (חלק מהנתחים יבלטו מהרוטב אבל זה בסדר גמור מכיוון שהוא יצלה ויתקרמל). השתמש בכף כדי למרוח הכל היטב, לכסות, ואז להכניס את הסיר לתנור ולצלות עד שהחזיר רך והבשר פשוט נופל מעצמות הצלעות, בערך 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
שלב בקערה קטנה את הצימוקים הקצוצים, הצנוברים הקלויים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הקציצות והצלעות לפלטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוציאים את נתחי כתף החזיר מהסיר ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לפלטה. טורפים את הרוטב במעבד מזון ואז מוסיפים אותו חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מנמיכים את הרוטב עד שהוא עשיר וסמיך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. כשהספגטי מבושל מסננים ומוסיפים לקערה בינונית. כף מעט רוטב מעל הספגטי ואת הרוטב שנותר מעל מגש הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף חזירכתף חזיר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מקשטים את מגש הבשר בתערובת הצימוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מחממים 3 כפות שמן במחבת אטומה לתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הבצל, השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא צבעוניים, כ -10 דקות. מורידים את התבנית מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את הלחם לקערה בינונית ויוצקים פנימה את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תנו ללחם להיספג בזמן שהבצל מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
שלב את הבשרים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הביצה והגבינה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את עודפי החלב מהלחם ולהוסיף אותו לקערה יחד עם תערובת הבצל שהתקררה. שלב בעדינות את כל המרכיבים בידיים עד שרק מעורבב יחד. אל תעבדו יתר על המידה בתערובת או שהקציצות יהיו קשות. מחלקים את התערובת ל -8 חלקים שווים ומעצבים אותם ל -8 קציצות יפות למראה. מקררים עד שמוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור, בתוספת פלפל שחור טחון לתיבולפלפל שחור, בתוספת פלפל שחור טחון לתיבול907פלפל האבנרוכתף חזיר ללא עצמות, חתוכה ל -2 חלקים (כך שהיא מתבשלת במקביל לצלעות / קציצות)כתף חזיר ללא עצמות, חתוכה ל -2 חלקים (כך שהיא מתבשלת במקביל לצלעות / קציצות)2kgsעגבניות (מומלץ: סן מרזנו)עגבניות (מומלץ: סן מרזנו)41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, קצוץ בערךסלרי, קצוץ בערך4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל2קרום: פירורי קרקר גרהםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה קצוצה בעלת עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה קצוצה בעלת עלים שטוחים2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי פטרוזיליה טריים קצוצים דקעלי פטרוזיליה טריים קצוצים דק4sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2smallsשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ680פלפל האבנרו(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)680פלפל האבנרוחזיר טחוןחזיר טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםמלח כשר, ועוד לתיבולמלח כשר, ועוד לתיבול8קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות8קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1בצל בינוני, קצוץבצל בינוני, קצוץ4sprigsאורגנו טריאורגנו טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, ועוד להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, ועוד להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים קלויים, קצוצים בערךצנוברים קלויים, קצוצים בערך1rack8 צלעות חזיר, חתוכות לחתיכות של 2 עד 3 צלעות8 צלעות חזיר, חתוכות לחתיכות של 2 עד 3 צלעות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים קצוצים גסצימוקים קצוצים גס907פלפל האבנרוספגטי, מבושל אל דנטה במים מומלחיםספגטי, מבושל אל דנטה במים מומלחים2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה32 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם לבן מוצק, קרום הוסר, חתוך לקוביות (כ -2 כוסות)פרוסות עבות לחם לבן מוצק, קרום הוסר, חתוך לקוביות (כ -2 כוסות)