ראגו נפוליטנית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1881 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 7 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם ספגטי, מלח כשר, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 9 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. נסו עוגות נפוליטניות, פרפיטים נפוליטניים, ו עוגות נפוליטניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים 3-ספירה של שמן זית ומשחימים בעדינות את הקציצות. בינתיים, בעזרת מרגמה ועלי טוחנים את המלח, גרגירי הפלפל השחור וזרעי השומר עם מעט שמן זית לעיסה גרגרית. משפשפים את הצלעות והכתף בתערובת.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
מוציאים את הקציצות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. באותו סיר משחימים את חלקי הכתפיים והצלעות, בקבוצות. לחלופין כדי לחסוך זמן, צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך 10 עד 15 דקות בזמן שמשחימים את חלקי הכתף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
5
הסר את חתיכות הכתף והצלעות לצלחת הקציצה ותן לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוסיפים לסיר עוד מעט שמן זית ומוסיפים את הטימין, האורגנו, הגזר, הבצל והסלרי. מערבבים אותו ומגרדים את החלקים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים מעט ויש להם צבע יפה.
מוסיפים את היין, העגבניות ורסק העגבניות ומערבבים היטב, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית. נסטלה את חתיכות כתף החזיר חזרה לאמצע הסיר ואז מסדרים את הצלעות סביב הרוטב. סיים על ידי הנחת הקציצות בפערים (חלק מהנתחים יבלטו מהרוטב אבל זה בסדר גמור מכיוון שהוא יצלה ויתקרמל). השתמש בכף כדי למרוח הכל היטב, לכסות, ואז להכניס את הסיר לתנור ולצלות עד שהחזיר רך והבשר פשוט נופל מעצמות הצלעות, בערך 1 עד 1 1/2 שעות.
השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הקציצות והצלעות לפלטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוציאים את נתחי כתף החזיר מהסיר ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לפלטה. טורפים את הרוטב במעבד מזון ואז מוסיפים אותו חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מנמיכים את הרוטב עד שהוא עשיר וסמיך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. כשהספגטי מבושל מסננים ומוסיפים לקערה בינונית. כף מעט רוטב מעל הספגטי ואת הרוטב שנותר מעל מגש הבשר.
מוסיפים את הביצה והגבינה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את עודפי החלב מהלחם ולהוסיף אותו לקערה יחד עם תערובת הבצל שהתקררה. שלב בעדינות את כל המרכיבים בידיים עד שרק מעורבב יחד. אל תעבדו יתר על המידה בתערובת או שהקציצות יהיו קשות. מחלקים את התערובת ל -8 חלקים שווים ומעצבים אותם ל -8 קציצות יפות למראה. מקררים עד שמוכן לבישול.