ראגו נפוליטנית יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1881 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 7 מנות.82 דולר למנה. אם יש לכם ספגטי, מלח כשר, חזיר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 9 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה אדיר. נסו עוגות נפוליטניות, פרפיטים נפוליטניים, ו עוגות נפוליטניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הגדר תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים 3-ספירה של שמן זית ומשחימים בעדינות את הקציצות. בינתיים, בעזרת מרגמה ועלי טוחנים את המלח, גרגירי הפלפל השחור וזרעי השומר עם מעט שמן זית לעיסה גרגרית. משפשפים את הצלעות והכתף בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פירורי לחם, כמה חופנים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
סטייקים של ניו יורק
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
4
מוציאים את הקציצות בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד על צלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. באותו סיר משחימים את חלקי הכתפיים והצלעות, בקבוצות. לחלופין כדי לחסוך זמן, צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך 10 עד 15 דקות בזמן שמשחימים את חלקי הכתף בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
הסר את חתיכות הכתף והצלעות לצלחת הקציצה ותן לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוסיפים לסיר עוד מעט שמן זית ומוסיפים את הטימין, האורגנו, הגזר, הבצל והסלרי. מערבבים אותו ומגרדים את החלקים מתחתית הסיר בעזרת כף עץ. מבשלים את הירקות עד שהם מתרככים מעט ויש להם צבע יפה.
מוסיפים את היין, העגבניות ורסק העגבניות ומערבבים היטב, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית. נסטלה את חתיכות כתף החזיר חזרה לאמצע הסיר ואז מסדרים את הצלעות סביב הרוטב. סיים על ידי הנחת הקציצות בפערים (חלק מהנתחים יבלטו מהרוטב אבל זה בסדר גמור מכיוון שהוא יצלה ויתקרמל). השתמש בכף כדי למרוח הכל היטב, לכסות, ואז להכניס את הסיר לתנור ולצלות עד שהחזיר רך והבשר פשוט נופל מעצמות הצלעות, בערך 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
1
שלב בקערה קטנה את הצימוקים הקצוצים, הצנוברים הקלויים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את הקציצות והצלעות לפלטה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוציאים את נתחי כתף החזיר מהסיר ומניחים לנוח 10 דקות לפני שפורסים לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים אותם לפלטה. טורפים את הרוטב במעבד מזון ואז מוסיפים אותו חזרה לסיר ומניחים על אש בינונית. מנמיכים את הרוטב עד שהוא עשיר וסמיך, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך. כשהספגטי מבושל מסננים ומוסיפים לקערה בינונית. כף מעט רוטב מעל הספגטי ואת הרוטב שנותר מעל מגש הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כתף חזיר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מקשטים את מגש הבשר בתערובת הצימוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
מים כדי לאפשר
5
מחממים 3 כפות שמן במחבת אטומה לתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים את הבצל, השום והפטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות רכים אך לא צבעוניים, כ -10 דקות. מורידים את התבנית מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את הלחם לקערה בינונית ויוצקים פנימה את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תנו ללחם להיספג בזמן שהבצל מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
שלב את הבשרים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הביצה והגבינה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. השתמש בידיים שלך כדי לסחוט את עודפי החלב מהלחם ולהוסיף אותו לקערה יחד עם תערובת הבצל שהתקררה. שלב בעדינות את כל המרכיבים בידיים עד שרק מעורבב יחד. אל תעבדו יתר על המידה בתערובת או שהקציצות יהיו קשות. מחלקים את התערובת ל -8 חלקים שווים ומעצבים אותם ל -8 קציצות יפות למראה. מקררים עד שמוכן לבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה