קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

ראמוס ג'ין פיז ג'לי שוטים

ראמוס ג'ין פיז ג'לי שוטים
ראמוס ג'ין Fizz Jelly יריות יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 36 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מי פריחת תפוזים, ג'ין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו ראמוס ג'ין פיז, ראמוס ג'ין פיז, ו ראמוס ג'ין פיז (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הסירופ הפשוט ומי פריחת תפוזים לסיר בינוני ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
סם גסם ג
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד הג ' לטין והסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 3 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.) לאט לשפוך את סודה, להוסיף את גרידת התפוז, ומערבבים בעדינות לשלב (התערובת תשפוך).
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מים מוגזיםמים מוגזים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
יוצקים את הג 'ין וסירופ פשוט לסיר בינוני ומפזרים את הג' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
מניחים את הסיר על חום נמוך להקציף כל הזמן עד הג ' לטין מתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש גרגרי כאשר שפשף בין האצבעות, על 4 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר את הסיר מהחום והניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
יוצקים את הקרם, מיץ לימון ומיץ ליים לתוך בלנדר להתמזג על גבוה עד מעובה, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את תערובת הג 'ין-ג' לטין השמורה ומתמזגים עד הקצף, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ג ' יןג ' ין
7
הסר את המחבת עם שכבת פריחת התפוז מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את תערובת קרם ג ' ין על שכבת פריחת התפוז. חזור למקרר שנחשף עד שנקבע, לפחות 2 שעות.כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין בין בלוק ג ' לי ואת הקצוות של המחבת. להיזהר לא לקבל מים בפנים, לטבול את המחבת לתוך כיור מלא מים ברז חם, הצללה זה בערך באמצע הדרך את הצדדים במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את המחבת מהמים ולהטות אותו: בלוק הג ' לי צריך להחליק הרחק הקצוות. אם לא, תחזיר את המחבת למים החמים לעוד 5 שניות. הפוך את בלוק הג ' לי על קרש חיתוך.באמצעות חיתוך ארוך או סכין משונן, לחץ ישר דרך בלוק ג 'לי (לא לגרור את הסכין דרך) ולחתוך אותו 54 (1-1/2-by-1-אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מגישים באופן מיידי.