קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ראמן עוף

ראמן עוף
ראמן עוף יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לכם רוטב אוי, עצמות עוף, טיפים לכנף עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. מתכונים דומים: ראמן עוף, ראמן עוף, ו ראמן עוף.

הוראות

1
להביא קומקום מלא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
הניחו את קצות הכנפיים ועצמות העוף בכיור נקי, ואז שפכו את המים הרותחים על העוף. לשטוף את העוף עם מים קרים, קרצוף כל גושי דם. השלב הזה מחזק חלק מהדם על העוף כדי שתוכל לשטוף אותו והוא לא יגיע למרק שלך. בסיר קטן, מוסיפים את הכרישה, זנגביל ושום, ואז מכסים בשמן צמחי. מטגנים בעדינות על אש נמוכה בינונית עד ארומטיקה הם חום כהה, אבל לא שרוף (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את הקומבו, קצות הכנפיים והעצמות לסיר לחץ ומכסים ב-10 כוסות מים. להביא אותו לרתיחה שנחשפה, ואז לרפרף את החלאות שצפות למעלה. תמשיך ברפרוף עד שלא תראה עוד חלאות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
הסר את קומבו ולהשליך, ולאחר מכן להוסיף כרישה מטוגנת, זנגביל ושום. לאטום את המכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה במשך 1.5 שעות.כאשר המניה נעשית בישול, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
KombuKombu
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5
יוצקים אותו דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה. לסחוט את המוצקים עם הידיים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תוכלו להבחין כי הנוזל מתחיל להפוך לבן שמנת. זה מה שנותן למרק את הגוף שלו כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטיפה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את המרק המתוח דרך מסננת דקה נוספת (כגון מסננת תה) לתוך מיכל נקי. אתה יכול לעצור כאן ולקרר את המניה או להמשיך.אם אתה בקירור המניה, זה צריך להיות די קל לגרד את השומן העודף עם כף. אם לא, להשתמש skimmer שומן כדי לרפרף את השומן הנוסף ולהגדיר את השומן בצד. בכל מקרה, אתה רוצה להשאיר קצת שומן מאחור. תמדוד את המרק שלך. אתה צריך בערך 6 כוסות, אם יש לך יותר, אתה צריך להרתיח אותו עד 6 כוסות, אם יש לך פחות, להוסיף water.To הפוך את שמן בצל ירוק קרמל, להוסיף את שמן שומשום יחד עם כ 2 כפות של שומן עוף כי אתה כבר ברפרוף מן המרק לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
SkimmerSkimmer
7
שים את הסיר על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק טחון. מטגנים את הבצל הירוק עד שהם בינוניים לחומים כהים בצבע. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף בזהירות 1 כף של רוטב סויה. השמן יהיה לגמגם, כדי להיות זהיר מאוד. זה caramelizes רוטב סויה, נותן לו ניחוח קלוי נפלא. כדי להפוך את המרק, להוסיף את 6 כוסות של מלאי מתוח לסיר, להוסיף 1 כף רוטב סויה, 1 כף מלח, ואת חלב סויה בעדינות חום.להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה או לעשות קבוצה של ראמן תוצרת בית noodles.To לסיים את הראמן לחלק את האטריות בין ארבע קערות, לשפוך את המרק על האטריות ואז למעלה עם הבחירה של תוספות. הגשתי את זה עם ביצה רכה, מנמה, בצל ירוק מגורר, ועוף chashu, אבל מה אתה העליון עם זה תלוי בך. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
סוימילקסוימילק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
שים את האטריות המבושלות בקערה ולהוסיף את התוספות. מכסים עם מרק חם, ואז טפטוף על חלק שמן בצל ירוק קרמל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מגישים באופן מיידי.