קושימומחה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ראמן עוף

ראמן עוף
ראמן עוף יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 614 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. אם יש לכם רוטב אוי, עצמות עוף, טיפים לכנף עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 4 דקות. מתכונים דומים: ראמן עוף, ראמן עוף, ו ראמן עוף.

הוראות

1
להביא קומקום מלא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
הניחו את קצות הכנפיים ועצמות העוף בכיור נקי, ואז שפכו את המים הרותחים על העוף. לשטוף את העוף עם מים קרים, קרצוף כל גושי דם. השלב הזה מחזק חלק מהדם על העוף כדי שתוכל לשטוף אותו והוא לא יגיע למרק שלך. בסיר קטן, מוסיפים את הכרישה, זנגביל ושום, ואז מכסים בשמן צמחי. מטגנים בעדינות על אש נמוכה בינונית עד ארומטיקה הם חום כהה, אבל לא שרוף (כ 30-40 דקות).
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הקומבו, קצות הכנפיים והעצמות לסיר לחץ ומכסים ב-10 כוסות מים. להביא אותו לרתיחה שנחשפה, ואז לרפרף את החלאות שצפות למעלה. תמשיך ברפרוף עד שלא תראה עוד חלאות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
4
הסר את קומבו ולהשליך, ולאחר מכן להוסיף כרישה מטוגנת, זנגביל ושום. לאטום את המכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה במשך 1.5 שעות.כאשר המניה נעשית בישול, לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
KombuKombu
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
יוצקים אותו דרך מסננת גדולה לתוך קערה גדולה. לסחוט את המוצקים עם הידיים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תוכלו להבחין כי הנוזל מתחיל להפוך לבן שמנת. זה מה שנותן למרק את הגוף שלו כדי לוודא שאתה מקבל את כל הטיפה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את המרק המתוח דרך מסננת דקה נוספת (כגון מסננת תה) לתוך מיכל נקי. אתה יכול לעצור כאן ולקרר את המניה או להמשיך.אם אתה בקירור המניה, זה צריך להיות די קל לגרד את השומן העודף עם כף. אם לא, להשתמש skimmer שומן כדי לרפרף את השומן הנוסף ולהגדיר את השומן בצד. בכל מקרה, אתה רוצה להשאיר קצת שומן מאחור. תמדוד את המרק שלך. אתה צריך בערך 6 כוסות, אם יש לך יותר, אתה צריך להרתיח אותו עד 6 כוסות, אם יש לך פחות, להוסיף water.To הפוך את שמן בצל ירוק קרמל, להוסיף את שמן שומשום יחד עם כ 2 כפות של שומן עוף כי אתה כבר ברפרוף מן המרק לסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
תהתה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
SkimmerSkimmer
7
שים את הסיר על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל הירוק טחון. מטגנים את הבצל הירוק עד שהם בינוניים לחומים כהים בצבע. כבה את החום, ולאחר מכן להוסיף בזהירות 1 כף של רוטב סויה. השמן יהיה לגמגם, כדי להיות זהיר מאוד. זה caramelizes רוטב סויה, נותן לו ניחוח קלוי נפלא. כדי להפוך את המרק, להוסיף את 6 כוסות של מלאי מתוח לסיר, להוסיף 1 כף רוטב סויה, 1 כף מלח, ואת חלב סויה בעדינות חום.להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה או לעשות קבוצה של ראמן תוצרת בית noodles.To לסיים את הראמן לחלק את האטריות בין ארבע קערות, לשפוך את המרק על האטריות ואז למעלה עם הבחירה של תוספות. הגשתי את זה עם ביצה רכה, מנמה, בצל ירוק מגורר, ועוף chashu, אבל מה אתה העליון עם זה תלוי בך. להרתיח את האטריות שלך על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
סוימילקסוימילק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
שים את האטריות המבושלות בקערה ולהוסיף את התוספות. מכסים עם מרק חם, ואז טפטוף על חלק שמן בצל ירוק קרמל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים באופן מיידי.