המתכון טורקיה ראמן Paitan עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה יכול לספק את התשוקה היפנית שלך בערך 9 שעות. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, שמן שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ראמן טורקיה, מיסו ראמן עם טורקיה, ו ראמן עם מרק הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עצמות הודו ומקלות תיפוף או ירכיים בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים בצל, 12 שיני שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות והבשר מתחת למים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. בשר צריך להיות שטוף קלות.
להחזיר את טורקיה לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, בצל ירוק לבן, ופטריות. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף הם מכרז לחלוטין, כ 3 שעות. בזהירות להסיר את רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מקלות עוף
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
העברה למכולה אטומה ושמירה בקירור עד שלב
10
להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 3 עד 5 שעות יותר, ציפוי את במידת הצורך כדי לשמור על עצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים. חזור לסיר בינוני על הכיריים והישאר חם.
להקציף מיסו להדביק טחינה לתוך מרק. שיני שום מגורדות ומקציפות למרק. מתבלים לפי הטעם עם מלח ו/או רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מיסו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טחינה
1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
בחר בשר הודו מרגלי טורקיה דק לגרוס ביד.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
14
מניחים במחבת ברזל יצוק או לא מקל וחום מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לדפדף ולפרק את הבשר מדי פעם, עד פריך ושחמה בכל רחבי. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה. תניח בצד.