המתכון טורקיה ראמן Paitan עם הודו פריך וביצה מבושלת רכה יכול לספק את התשוקה היפנית שלך בערך 9 שעות. מנה אחת מכילה 994 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. גשו לסופר וקנו כרוב ניצנים, שמן שומשום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ראמן טורקיה, מיסו ראמן עם טורקיה, ו ראמן עם מרק הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים עצמות הודו ומקלות תיפוף או ירכיים בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מניחים על מבער מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה.
3
הסר מהחום ברגע שרתיחה הוא הגיע.
4
בעוד סיר הוא חימום, חום 2 כפות שמן צמחי בברזל יצוק בינוני או מחבת לא מקל על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
5
מוסיפים בצל, 12 שיני שום וג ' ינג ' ר. לבשל, לזרוק מדי פעם עד חרוך עמוק על רוב הצדדים, על 15 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
ברגע שהסיר הגיע לרתיחה, תשפוך מים לביוב. בזהירות לשטוף את כל העצמות והבשר מתחת למים זורמים קרים, הסרת כל פיסות של מח כהה או דם קרוש. עצמות צריכות להיות אפור אחיד / לבן לאחר שקרצפת אותם. בשר צריך להיות שטוף קלות.
להחזיר את טורקיה לסיר יחד עם ירקות חרוכים, כרישה, בצל ירוק לבן, ופטריות. למלא מים קרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ברפרוף את כל חלאות שמופיע (זה צריך להפסיק להופיע בתוך 20 הדקות הראשונות או כך). השתמש ספוג נקי או מגבות נייר לח לנגב ו חלאות שחורות או אפורות מן סביב שולי הסיר. הפחת את החום לרתיחה חשופה והנח מכסה כבד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס חזה הודו מבושל מגורר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
גב שומן חזיר
8
לאחר המכסה הוא על, לבדוק את הסיר לאחר 15 דקות. זה צריך להיות ברתיחה מתגלגלת איטית. אם לא, להגדיל או להקטין את החום מעט כדי להתאים את מהירות הרתיחה. מרתיחים מרק עד רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף הם מכרז לחלוטין, כ 3 שעות. בזהירות להסיר את רגלי תרנגול הודו / מקלות תיפוף עם מרית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מקלות עוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזיר
9
העברה למכולה אטומה ושמירה בקירור עד שלב
10
להחזיר את המכסה לסיר ולהמשיך לבשל עד מרק הוא אטום עם המרקם של שמנת קלה, על 3 עד 5 שעות יותר, ציפוי את במידת הצורך כדי לשמור על עצמות שקועות בכל עת. אם אתה חייב להשאיר את הסיר ללא השגחה במשך תקופה ממושכת של זמן, העליון את הסיר ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר בזמן שאתה נעלם. חזור לרתיחה כאשר אתה חוזר ולהמשיך לבשל, ציפוי עם יותר מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם בהיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
11
לאחר מרק מוכן, לבשל מעל חום גבוה עד מופחת סביב 3 ליטרים. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לסיר נקי. להשליך מוצקים. עבור מרק אפילו נקי יותר, מסננים שוב דרך chinois או מסננת רשת בסדר מרופדת בכמה שכבות של בד גבינה. שומן נוזלי דל שומן מלמעלה עם מצקת וזורקים. חזור לסיר בינוני על הכיריים והישאר חם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
מצקת
גב שומן חזיר
12
להקציף מיסו להדביק טחינה לתוך מרק. שיני שום מגורדות ומקציפות למרק. מתבלים לפי הטעם עם מלח ו/או רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מיסו
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טחינה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
בחר בשר הודו מרגלי טורקיה דק לגרוס ביד.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
14
מניחים במחבת ברזל יצוק או לא מקל וחום מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לדפדף ולפרק את הבשר מדי פעם, עד פריך ושחמה בכל רחבי. מתבלים לפי הטעם במלח ומעבירים לקערה. תניח בצד.