קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

ראפו ראגו

ראפו ראגו
גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, צ'דר, מרסלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ראפו ראגו, ראפו ראגו, ו Rigatoni עם ראפו ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר רחב ובינוני ומטגנים את הפנצ ' טה עד שמתחילים להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
2
הוסף את הכבש לשבור אותו עם מזלג במחבת bacony כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
3
טיפ בצל מקורמל, מרסלה, עגבניות, עדשים ומים ולהביא את המחבת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים ראגו במשך 20 דקות ערבוב מדי פעם.
5
מפזרים על הגבינה לפני ההגשה, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
6
1 כף שמן זית
מרכיבים שתצטרך
7
2 כוסות בצל פרוס (כ 2 בצל בגודל בינוני)
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני.
9
מוסיפים את שמן הזית והחום.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב, עד הבצלים הם חום זהב עמוק ורך, על 25 עד 30 דקות. הקפד להשתמש בחום עדין לבשל את הבצלים לאט כך שהם לא לשרוף. בצל ישמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך