קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

ראש דג קארי

ראש דג קארי
ראש דג קארי יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 333 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא רוטב אנשובי, חופן צ'ילי עין ציפור, ממרח קארי תאילנדי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מפורסם סינגפור ראש דג קארי, מתכון ראש קארי המפורסם של אחותי, ו קארי Kepalan Ikan Bersama Belimbing Buluh (ראש דג קארי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את ראשי הדגים מתחת למים קרים. אם הם עקובים מדם, להשרות אותם בקערת מים ולשטוף שוב.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מחממים את השמן בסיר עמוק גדול מעל חום ow.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הדבק קארי ומבשלים עד הדבק הוא ריחני ומתחיל להיצמד לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את רוטב הדגים, הסוכר, חלב קוקוס וצ ' ילי. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
בינתיים, חום את החצילים בכמה כפות שמן או לצלות אותם בתנור 177° עד חום, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
מוסיפים את ראש הדג ואת החצילים לתערובת הקארי קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הוסף מספיק מים כדי לכסות את ראש הדג לחלוטין. מביאים לרתיחה קבועה ומבשלים 10 דקות או עד הבשר רך ופשוט מבושל דרך. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את עלי הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס