ראש חג מטובל בבירה
החלק העליון של הצלע עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת בצל, בקבוקי בירה לאגר, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו נקניקיות מטוגנות עם כרוב כבוש מטוגן., בקר מטוגן בבירה, ו שרימפס ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפפריקה, סוכר חום, כמון, קפה, מלח, פלפל, אבקת בצל, ואבקת שום בקערה קטנה ומערבבים לערבב. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר ולשפשף את תערובת התבלינים בכל רחבי.
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. לצרוב את הבשר עד להשחמה יפה, 4 עד 6 דקות לכל צד.
יוצקים את הבירה על הבשר, מכסים ומעבירים לתנור.
צלי במשך 2 שעות. תהפוך את הבשר.
מוסיפים את השום, גזר לבן וגזר. מכסים וצולים עד הבשר והירקות רכים, על 1 1/2 שעות יותר.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
מעבירים את הירקות והשום למגש, בהזמנת רוטב המחבת.
Reprinted with permission of Joy of Kosher: Fast, Fresh Family Recipes by Jamie Geller, © 2013 Simon and Schuster, Inc.