ראשי
הבית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו tomatillos, צימוקים, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מתלה התנור בעמדה העליונה ולהפעיל את המטגן.ציון " x " על החלק התחתון של עגבניות ועגבניות, ולאחר מכן למקם אותם על תבנית אפייה יחד עם בצל פרוס ושום קלוף. לצלות את הירקות עד שהם מתחילים char. הפוך אותם ולהמשיך לצלות עד שהצד השני הוא חרוך קלות.יבש את פני השטח של בשר עם מגבות נייר ולאחר מכן בנדיבות מלח ופלפל מכל הצדדים.
מחממים תנור הולנדי עד חם ולאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבשר בשכבה אחת ומאפשרים לו ליצור קרום חום בצד אחד לפני היפוך והשחמה בצד השני.
מוסיפים את הירקות החרוכים, אורגנו, עלה דפנה, ומקל קינמון ושופכים את המים פנימה.להביא את המים לרתיחה ולשפוך כל קצף שעולה על פני השטח עד שאתה לא רואה שום קצף יותר מתקרב. להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, לכסות את הסיר עם מכסה ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד (על 2 עד 2.5 שעות).בעוד הבשר הוא בישול, להשתמש מזמרה מטבח לחתוך את צמרות כל chiles לחתוך את הצד של צ ' ילה מן הקצה הפתוח לקצה. פתח את chiles ולהסיר את כל הזרעים וכל תמרת. השתמש במגבת נייר לחה כדי לנגב את החיצוניות של הצ ' ילי.
מניחים את הצ ' ילי שטוח על תבנית אפייה וצולים בתנור עד ריחני, אבל להיזהר לא לשרוף אותם כפי שהם יקבלו מריר.
הסר אותם מן המחבת גיליון ולתת להם להתקרר על משטח אטום.
מורחים את הצימוקים על תבנית האפייה וצולים עד שהם מתנפחים.
מוסיפים את זרעי הדלעת למחבת נירוסטה או ברזל יצוק וצולים את הזרעים. ברגע שאתה שומע את הזרעים להתחיל popping, תצטרך לזרוק אותם כל הזמן או שהם ישרפו. צולים אותם עד שהם חום זהוב, ולאחר מכן להעביר אותם לקערת מתכת להתקרר.
מוסיפים את זרעי השומשום למחבת החמה וזורקים ברציפות עד שהם זהובים חום, ולאחר מכן מוסיפים אותם לקערה עם זרעי הדלעת.
מוסיפים את אבקת קוקו וקינמון למחבת החמה ומערבבים ברציפות עד שהם מתחילים להפוך ריחני ולהוסיף אותם לקערה עם הזרעים (זה צריך לקחת רק כמה שניות).להתפורר פלפלים צ ' ילה קלויים מקורר למעבד המזון. אם הם עדיין לחים מדי כדי להתפורר, להחזיר את החלקים שלא להתפורר לתנור ולצלות קצת יותר. לעבד את הפלפלים עד שהם אבקה דקה.
מוסיפים את הזרעים מקורר פלפלים צ ' ילה תהליך עד התערובת היא הקרקע דק. השמנים בזרעים כנראה יגרמו לתערובת להצטבר, אז לגרד את הצדדים של קערת העבודה כמה פעמים עד שהוא טחון דק.כאשר הבשר מתפרק במכרז, להשתמש כמה מלקחיים כדי להסיר אותו מן המניה. מסננים את המניה לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ טעם רב ככל האפשר. אתה צריך בערך 5 כוסות של מניות. אם יש לך עוד, פשוט תרתיח את זה עד שיש לך 5 כוסות של מניות. אם יש לך פחות, להוסיף מים.
תן את הבקר מגניב מספיק כדי להתמודד ולמשוך אותו ולכסות אותו עם מכסה או רדיד אלומיניום כדי לשמור אותו לח.
מוסיף את הצימוקים יחד עם חלק מהמלאי למעבד המזון עם תערובת הזרע וצ ' ילה ולעבד עד חלקה.
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר עם שאר המניות ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד עבה.
מוסיפים 1 עד 2 כפיות מלח וסוכר לפי הטעם.כבה את החימום והוסף את השוקולד. מערבבים עד שהוא נמס לחלוטין ולאחר מכן לשפוך את הרוטב על הבשר ומערבבים למעייל באופן שווה.
מגישים עם טורטיות חמות, כרוב מגורר, וכוסברה.