קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות36
מגזין

ראשי

ראשי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הביתה. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה של Norecipes יש 6 אוהדים. אם יש לך malbec, גבעול גדול סלרי, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
בשפים גדולים מחבת או תנור הולנדי, מטגנים את הבייקון על אש בינונית עד שרוב השומן מתפורר (אבל לא עד שהבייקון פריך).
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז. בנדיבות מלח ופלפל את הירכיים עוף ומניחים במחבת החמה, צד העור למטה. השאר undisturbed במשך 6-7 דקות או עד העור הוא חום זהוב, ואז להעיף המאפשר חום קל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לצלחת.
4
הסר 2 ק " ג של שומן מהמחבת והניח בצד בקערה קטנה.
5
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום עד רך, לגרד את החיבה בתחתית המחבת כך שהוא לא לשרוף. Deglaze המחבת באמצעות קוניאק. אפשר את רוב הנוזל להתאדות, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום, ציר עוף, עלה דפנה, טימין, רסק עגבניות. החזירו את הבייקון ואת העוף למחבת ופנו מספר פעמים כדי לוודא שהם מצופים היטב ושקועים בנוזל. מכסים עם המכסה מעט askew (כך קיטור יכול לברוח) ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העוף הוא מכרז 35-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף 2 ק " ג קמח השומן youve שמורות ומערבבים עד שאין גושים. כאשר העוף רך, להעביר צלחת ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הפטריות והבצל למחבת ומגבירים את החום למדיום, רותחים שנחשפו במשך כ -15 דקות או עד הבצל מבושלים והרוטב צמצם קצת.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים כמה כפות של רוטב לתערובת השומן / קמח ומערבבים כדי לעשות תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את slurry לרוטב במחבת אחד כפית בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת כדי לוודא שאין גושים. אני לא אוהב את הרוטב שלי עבה מדי, אז הפסקתי בערך 2/3 הדרך, אבל אם אתה אוהב רוטב עבה מאוד, אתה יכול להוסיף את כל הנביכה. מלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן מוסיפים את השוקולד ומערבבים במרץ כדי להמיס את השוקולד לנוזל הקלייה. להחזיר את העוף לסיר לחמם מעיל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
10
מגישים מעל פירה, אטריות ביצים, או כתבשיל עם באגט פריך. צלחת את Choc au Vin ומפזרים קצת מלח ים מעושן ופטרוזיליה על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך