גשו לסופר וקנו שאלוט, ביצים גדולות, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הקמח והמלח בקערה של מיקסר חשמלי ולהקציף יחד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את שמן הזית והביצים ומערבבים יחד עד שהם מתחברים לכדור. לצרף את הקערה למיקסר מצויד וו בצק ללוש עד הבצק הוא חלק ו satiny. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לנוח בזמן שאתם עושים את המילוי.בלאנש את ארוגולה על ידי לשים אותו במיכל זכוכית, הוספת כף מים, כיסוי עם צלחת זכוכית אחרת, ומיקרוגל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
חזה עוף רוטיסרי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הסר את המכסה, תן לו להתקרר מספיק כדי להתמודד, ואז לסחוט כמה שיותר לחות ממנו ככל שתוכל.
4
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את שאלוט, שום פטריות שיטאקה עד הפטריות ויתרו על רוב הלחות שלהם (כ 10-15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
6
בואו תערובת זו להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מוסיפים את ארוגולה, תערובת בצל, מרקפון, ריקוטה, טחינה, רוטב סויה ומלח למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חזה עוף רוטיסרי
לפי עוגה
טחינה
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים את ערמוני המים ואת הדופק כמה פעמים כדי לקצוץ אותם בערך (עדיין צריך להיות גושים). הכן ביצה לשטוף על ידי לטאטא יחד ביצה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מחממים חומץ בלסמי, דבש וגלאס במחבת הרוטב הקטנה ביותר שלך. לאחר demi-glace יש התגלגל ואת התערובת סמיכה תוססת, זה מוכן (זה לא צריך לקחת זמן רב). שפכתי את התערובת לתוך בקבוק לסחוט מיני כדי להפוך את הנקודות, אבל אתה יכול גם פשוט לשפוך קצת על הצלחת ולמרוח אותו עם כפית, או פשוט לטפטף אותו על גבי raviolis.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
רביולי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
חותכים רבע מהבצק ומשטחים אותו על משטח מקומח באמצעות הידיים או מערוך, ואז מעבירים אותו דרך הגלילים של מכונת פסטה החל מהסביבה העבה ביותר ועובד את הדרך עד דק ביותר, עובר את הבצק דרך לפחות 2 פעמים לכל הגדרה. אם הבצק מתחיל להידבק, רק אבק קצת קמח על זה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
הניחו את הבצק על משטח משוריין שטוח ארוך ולאחר מכן חזרו עם רבע נוסף של בצק.כאשר הגיליון השני שלך נעשה, קו הסדינים למעלה לקצץ את הקצוות כך שהם בדיוק באותו אורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
מניחים 1 כף של מילוי כמה סנטימטרים זה מזה, משאיר מקום סביב הקצוות של הבצק, כך שתוכל לאטום את רביולי. היזהר שלא overrowd הבצק או יהיה לך קשה לאטום את הרביולי כראוי. השתמש במברשת מאפה כדי לצבוע את הביצה לשטוף את כל סביב המילוי. עטפו את חתיכת הבצק השנייה על החלק הראשון והשתמשו באצבעותיכם כדי להתחיל לאטום כל רביולי החל מקצה אחד. זה חיוני כי אין כיסי אוויר עם המילוי כמו האוויר יתרחב בזמן הבישול ואת הרביולי שלך יתפוצץ. הדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא לאטום צד אחד, ולאחר מכן להשתמש בשתי אצבעות כדי לעקוב אחר קווי המתאר של המילוי החל מהצד הוא אטום, ואז לאטום את הצד השני, ואתה צריך להיות טוב.השתמשתי בחותך עוגיות עגול שהוא 1/4" גדול יותר מתל המילוי משני הצדדים, אבל אתה יכול גם לחתוך רביולי שלך עם סכין. אם אתה מקפיא את הרביולי, למקם אותם על גיליון עוגיות מקפיא להקפיא אותם. ברגע שהם קפואים אתה יכול לשים אותם בשקית ziplock, אבל הם יישארו יחד אם אתה לא להקפיא אותם בנפרד first.To מבשלים את הרביולי, מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת, ואז להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. אם יש לך סיר גדול מאוד אתה יכול לבשל את כל 18 באותו הזמן, אבל אני פשוט מבושל אותם בשתי קבוצות. זרוק את raviolis ולאחר מכן הם צפים על פני השטח הם נעשים (זה לא ייקח הרבה זמן).
מרכיבים שתצטרך
רביולי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מברשת מאפה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מסננים את הרביולי ומעבירים אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
טפטוף עם שמן שומשום, מוסיפים קומץ ארוגולה, ומפזרים מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוס אדמה קפוא, מופשר
חזה עוף רוטיסרי
15
מגישים את רביולי עם הפחתת חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
צמצום
רביולי
16
מפזרים כמה זרעי שומשום קלויים ועירית על גבי לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט