ראשי
אם יש לך אורגנו, קינואה, חצילים ארוכים 3, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים את החצילים לאורכם רק קצת יותר דק מאשר 1/4". השתמשתי במנדולינה צרפתית, אבל אפשר לעשות את זה עם סכין חדה. לזרוק את החלקים בסוף. אתה צריך לקבל 12 פרוסות אחידות. השתמש מברשת מאפה או ליישם אחר כדי מעיל שני הצדדים עם מנה נדיבה של שמן זית.מניחים את מתלה התנור על המיקום העליון ומטגנים את החצילים במשך כמה דקות בצד אחד עד שהמשטח נעים וחום. אם התנור שלך מפגר כמו שלי, אתה כנראה צריך לעשות את זה בכמה קבוצות כדי לחמם אותם באופן שווה. אם אין לך כבר פלפל אדום קלוי יושב במקרר, זה גם הזמן המושלם לצלות קצת למילוי.בעוד החצילים בתנור אתה יכול לקבל את הרוטב התחיל.
מטגנים את הבצל, השום והאורגנו בשמן הזית עד ריחני ורך.
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל במשך כ -15 דקות עד שהוא מעט מופחת ונחמד ועבה.עבור המילוי, פשוט לזרוק את כל החומרים לתוך קערה ומערבבים לשלב. פטה הוא בדרך כלל די מלוח אז אתה כנראה לא צריך להוסיף כל מלח. הפטה שלי היה קצת חסר במחלקת המלח אז הוספתי קמצוץ. הפטה שלי היה גם רך למדי, אז לא הייתי צריך להשתמש בביצה כדי לקשור אותו יחד, אבל אם המילוי שלך מתפורר מדי, להוסיף ביצה בשלב זה.מחממים את התנור ל 350 מעלות. כדי להפוך את הלחמניות, פשוט טיפה על כף מילוי על חתיכת חצילים רול. השתמשתי 8 " x8 " זכוכית pyrex, אז היו לי 3 שורות של 4 במחבת. מכסים את הלחמניות ברוטב עגבניות ולאחר מכן מלמעלה עם פרוסות מוצרלה טרי. פיזרתי קצת פפריקה על גבי הגבינה לקצת צבע.
אופים במשך 30-45 דקות עד הרוטב הוא נחמד תוסס והגבינה יש השחמה קצת על גבי. אם הגבינה צריכה עוד בראונינג אתה יכול להפוך את התנור על לצלות במשך כמה דקות כדי לסיים אותו.הגשתי את זה עם סוכריית מנטה על גבי וסלט מיזונה תינוק לבוש עם ויניגרט מנטה לימון.