הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו חלפיניו, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: Rava Dosas עם תפוחי אדמה חומוס מסאלה, Rava Dosas (קרפים הודיים) עם קיץ סקווש + עגבניות חומוס מסאלה, ו Godhuma Rava Pongali-חיטה Rava Jaggery Pongal-Varalakshmi Vratham Naivedyam s.
הוראות
1
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים לקערה ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
3
טוסט קוקוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר לקערה קטנה ולמחוק מחבת. טוסט כמון זרעים מחבת מעל חום בינוני, רועד מחבת לעתים קרובות, עד ריחני רק גוון כהה יותר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לקערה קטנה אחרת. מחבת מילואים.
6
Jalapeo טהור, זנגביל, ושום בבלנדר עם אבקת קארי, קינמון, כורכום, שמן, 1/4 כוס מים, ו 1 כפית מלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר טהור למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד מעובה מעט, על 1 דקה.
8
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים תפוחי אדמה, ואז מוסיפים לתערובת בצל עם זרעי כמון ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה בקושי מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים חומוס ונותר 1 1/2 כוסות מים, גירוד כל ביטים חומים, ואז מבשלים במהירות, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם מכרז, 16 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים אפונה ומבשלים, מכוסה, עד רק מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ומערבבים קוקוס קלוי וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1
מקציפים קמחים, זרעי כמון, מלח ומים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2
בנדיבות מברשת מחבת nonstick 12 אינץ ' עם שמן וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים 1/2 גביע הבלילה למחבת, מתערבל עד התחתון מצופה. קוק, ללא הפרעה, עד dosa מוגדר הקצוות הם זהב, על 2 דקות. הפוך באמצעות מרית גומי ומבשל dosa עד החלק התחתון הוא זהב כתמים, על 1 דקה יותר.
4
העברה לצלחת. לעשות יותר dosas עם הבלילה הנותרים, לערום כיסוי רופף עם נייר כדי לשמור על חם. כדי לשרת, כף מסאלה מילוי לתוך dosas.
5
הערה של טבחים:מילוי מסאלה, ללא קוקוס וכוסברה, יכול להתבצע 6 שעות קדימה ומקורר. לחמם לפני ערבוב קוקוס וכוסברה.
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Laurenz V מילואים מקסים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.