קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין

רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין
רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק עוף, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חזה עוף ברוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטן ויניגרט מתוק, רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק, ו רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרם רוזמרין: בסיר קטן, להביא את השמנת, רוזמרין ושום לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך ומבשלים הכל במשך כ 6 דקות. הקרם צריך לעבות קצת.מסננים את השמנת, משליכים את המוצקים. מתבלים במעט מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
תן את השמנת לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
מחממים את הבייקון עד פריך במחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מניחים את פול בקערת ערבוב ומכסים במים רותחים. כאשר המים קרים מספיק כדי לגעת, להתחיל קילוף באמצעות התמונה הממוזערת שלך כדי ניק חריץ בעור. מוציאים את פולי ה-fava מהעורות שלהם על ידי לחיצה עדינה על כל אחד בין האגודל והאצבע המורה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מחממים את השמן במחבת בינונית המוגדרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את השאלוט; מבשלים ערבוב מדי פעם, עד שקוף, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד רך, ועוד 2-3 דקות.מנמיכים את החום לנמוך. לאחר מכן מוסיפים את כל האפונים השונים, (אבל לא את פול) יחד עם חצי מעלי הפטרוזיליה. מערבבים את המעיל ואז מוסיפים את המים והיין; מתבלים במלח ופלפל.מבשלים את הירקות עד הנוזל מצטמצם כ ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פולפול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
תן לתערובת להתקרר מעט לפני שתמשיך.
6
מוסיפים את תערובת האפונה המצומצמת ואת פולי ה-fava השמורים לקערה של מעבד מזון. רסק את התערובת.עבודה בקבוצות בגודל לניהול פריסת כמה עטיפות wonton מולך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פולפול
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מברשת את הקצוות של כל עטיפה עם כמה ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים על 1 כף של תערובת אפונה על מרכז כל וונטון. למעלה עם wonton יבש; לחיצה עליהם יחד בקצוות כדי ליצור חותם טוב. אתה יכול לקצץ את רביולי עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ', או לעזוב לא גזוז למראה כפרי יותר.חזור על התהליך עם מחית הנותרים. אתה צריך לקבל בערך 18 רביולי.עבודה בקבוצות, לבשל את הרביולי במים מלוחים רותחים על 2 דקות. הם צריכים לעלות אל פני השטח כאשר מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
9
הסירו את הרביולי מהמים והניחו אותם בצד על מגש מצופה קלף. באופן רופף לכסות את המגש עם רדיד אלומיניום. תמשיכו עד שכל הרביולי יתבשלו. אתה יכול לעשות את זה שעה או שעתיים מראש על ידי הצבת אותם שכבה אחת על מגש מצופה קלף, מכוסה בשכבה אחרת של קלף. אבל לא יותר מדי קדימה כמו wontons יכול להתייבש בקלות. כאשר הגיע הזמן לשרת את רביולי, להמיס את החמאה במחבת גדולה מאוד להגדיר על חום בינוני. כאשר החמאה מקבלת מקציפה, אבל לפני שהוא מתחיל להפוך חום, להוסיף את מרק העוף ואת הרביולי למחבת לזרוק בעדינות ערבוב אותם עד מצופה היטב וחימם דרך כ 3 דקות.כפית קצת מהרוטב לתוך כל קערה ולמעלה עם 4 או 5 רביולי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רביולירביולי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקשטים עם טפטוף של קרם רוזמרין, פטרוזיליה נוספת וכמה חתיכות בייקון קצוצות שמורות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת