רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין
רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק עוף, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חזה עוף ברוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטן ויניגרט מתוק, רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק, ו רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
קרם רוזמרין: בסיר קטן, להביא את השמנת, רוזמרין ושום לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך ומבשלים הכל במשך כ 6 דקות. הקרם צריך לעבות קצת.מסננים את השמנת, משליכים את המוצקים. מתבלים במעט מלח ופלפל לבן.
תן את השמנת לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה
מחממים את הבייקון עד פריך במחבת להגדיר על חום בינוני.
מניחים את פול בקערת ערבוב ומכסים במים רותחים. כאשר המים קרים מספיק כדי לגעת, להתחיל קילוף באמצעות התמונה הממוזערת שלך כדי ניק חריץ בעור. מוציאים את פולי ה-fava מהעורות שלהם על ידי לחיצה עדינה על כל אחד בין האגודל והאצבע המורה.
מחממים את השמן במחבת בינונית המוגדרת על חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט; מבשלים ערבוב מדי פעם, עד שקוף, 4-5 דקות.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד רך, ועוד 2-3 דקות.מנמיכים את החום לנמוך. לאחר מכן מוסיפים את כל האפונים השונים, (אבל לא את פול) יחד עם חצי מעלי הפטרוזיליה. מערבבים את המעיל ואז מוסיפים את המים והיין; מתבלים במלח ופלפל.מבשלים את הירקות עד הנוזל מצטמצם כ ½ כוס.
תן לתערובת להתקרר מעט לפני שתמשיך.
מוסיפים את תערובת האפונה המצומצמת ואת פולי ה-fava השמורים לקערה של מעבד מזון. רסק את התערובת.עבודה בקבוצות בגודל לניהול פריסת כמה עטיפות wonton מולך.
מברשת את הקצוות של כל עטיפה עם כמה ביצה מוכה קלות.
מניחים על 1 כף של תערובת אפונה על מרכז כל וונטון. למעלה עם wonton יבש; לחיצה עליהם יחד בקצוות כדי ליצור חותם טוב. אתה יכול לקצץ את רביולי עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ', או לעזוב לא גזוז למראה כפרי יותר.חזור על התהליך עם מחית הנותרים. אתה צריך לקבל בערך 18 רביולי.עבודה בקבוצות, לבשל את הרביולי במים מלוחים רותחים על 2 דקות. הם צריכים לעלות אל פני השטח כאשר מבושל לחלוטין.
הסירו את הרביולי מהמים והניחו אותם בצד על מגש מצופה קלף. באופן רופף לכסות את המגש עם רדיד אלומיניום. תמשיכו עד שכל הרביולי יתבשלו. אתה יכול לעשות את זה שעה או שעתיים מראש על ידי הצבת אותם שכבה אחת על מגש מצופה קלף, מכוסה בשכבה אחרת של קלף. אבל לא יותר מדי קדימה כמו wontons יכול להתייבש בקלות. כאשר הגיע הזמן לשרת את רביולי, להמיס את החמאה במחבת גדולה מאוד להגדיר על חום בינוני. כאשר החמאה מקבלת מקציפה, אבל לפני שהוא מתחיל להפוך חום, להוסיף את מרק העוף ואת הרביולי למחבת לזרוק בעדינות ערבוב אותם עד מצופה היטב וחימם דרך כ 3 דקות.כפית קצת מהרוטב לתוך כל קערה ולמעלה עם 4 או 5 רביולי.
מקשטים עם טפטוף של קרם רוזמרין, פטרוזיליה נוספת וכמה חתיכות בייקון קצוצות שמורות.