רביולי אפונה מתוק עם קרם רוזמרין יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, מרק עוף, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חזה עוף ברוזמרין, חמאה חומה ורביולי בלסמי, סלט תרד חם עם פנקטן ויניגרט מתוק, רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק, ו רביולי אפונה מתוק עם רוטב שמנת בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
קרם רוזמרין: בסיר קטן, להביא את השמנת, רוזמרין ושום לרתיחה עדינה. להפחית את החום נמוך ומבשלים הכל במשך כ 6 דקות. הקרם צריך לעבות קצת.מסננים את השמנת, משליכים את המוצקים. מתבלים במעט מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן את השמנת לבוא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
מחממים את הבייקון עד פריך במחבת להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים את פול בקערת ערבוב ומכסים במים רותחים. כאשר המים קרים מספיק כדי לגעת, להתחיל קילוף באמצעות התמונה הממוזערת שלך כדי ניק חריץ בעור. מוציאים את פולי ה-fava מהעורות שלהם על ידי לחיצה עדינה על כל אחד בין האגודל והאצבע המורה.
מרכיבים שתצטרך
פול
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מחממים את השמן במחבת בינונית המוגדרת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השאלוט; מבשלים ערבוב מדי פעם, עד שקוף, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד רך, ועוד 2-3 דקות.מנמיכים את החום לנמוך. לאחר מכן מוסיפים את כל האפונים השונים, (אבל לא את פול) יחד עם חצי מעלי הפטרוזיליה. מערבבים את המעיל ואז מוסיפים את המים והיין; מתבלים במלח ופלפל.מבשלים את הירקות עד הנוזל מצטמצם כ ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
פול
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לתערובת להתקרר מעט לפני שתמשיך.
6
מוסיפים את תערובת האפונה המצומצמת ואת פולי ה-fava השמורים לקערה של מעבד מזון. רסק את התערובת.עבודה בקבוצות בגודל לניהול פריסת כמה עטיפות wonton מולך.
מברשת את הקצוות של כל עטיפה עם כמה ביצה מוכה קלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
מניחים על 1 כף של תערובת אפונה על מרכז כל וונטון. למעלה עם wonton יבש; לחיצה עליהם יחד בקצוות כדי ליצור חותם טוב. אתה יכול לקצץ את רביולי עם חותך עוגיות עגול 3 אינץ', או לעזוב לא גזוז למראה כפרי יותר.חזור על התהליך עם מחית הנותרים. אתה צריך לקבל בערך 18 רביולי.עבודה בקבוצות, לבשל את הרביולי במים מלוחים רותחים על 2 דקות. הם צריכים לעלות אל פני השטח כאשר מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
גליל פירות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
9
הסירו את הרביולי מהמים והניחו אותם בצד על מגש מצופה קלף. באופן רופף לכסות את המגש עם רדיד אלומיניום. תמשיכו עד שכל הרביולי יתבשלו. אתה יכול לעשות את זה שעה או שעתיים מראש על ידי הצבת אותם שכבה אחת על מגש מצופה קלף, מכוסה בשכבה אחרת של קלף. אבל לא יותר מדי קדימה כמו wontons יכול להתייבש בקלות. כאשר הגיע הזמן לשרת את רביולי, להמיס את החמאה במחבת גדולה מאוד להגדיר על חום בינוני. כאשר החמאה מקבלת מקציפה, אבל לפני שהוא מתחיל להפוך חום, להוסיף את מרק העוף ואת הרביולי למחבת לזרוק בעדינות ערבוב אותם עד מצופה היטב וחימם דרך כ 3 דקות.כפית קצת מהרוטב לתוך כל קערה ולמעלה עם 4 או 5 רביולי.