קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול

רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול
רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 453 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו ריקוטה מחלב מלא, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. נסו רביולי גבינת עשבי תיבול שום קלוי בתנור, דלעת חמאה, פסטו מרווה וטארט גבינת שמנת שום ועשבי תיבול פייסן ברטון-גולשי כסף, ו מרק רביולי עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפסטו: במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הנענע, הפרמזן, הצנוברים, רסק האנשובי, הפלפל והשום. דופק עד שמנמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהפסטו חלק.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לרביולי: בקערה בינונית מערבבים יחד את הריקוטה, המוצרלה, המסקרפונה, הפרמזן, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, 3/4 כפית המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה 1 כפית מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות את שולי עטיפות הוונטון בתערובת הביצים. כף 1 כף רמה של המילוי למרכז של כל עטיפה וונטון. קפלו את הפינות הנגדיות של כל עטיפת וונטון ליצירת צורות משולש. אוטמים את הקצוות בחוזקה, לוחצים החוצה כל אוויר סביב המילוי. (ניתן להכין כמה שעות מראש. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את 1 1/2 כפות המלח הנותרות ואת שמן הזית. בקבוצות מוסיפים את הרביולי למים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, כ -3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים בזהירות את הרביולי ומסננים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מעבירים את הרביולי לקערות מרק רדודות. כף את הרוטב מעל הרביולי והגיש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשמשחת אנשובימשחת אנשובי0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים1ביצה, הוכהביצה, הוכה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס ארוזה עלי נענע טריים1/2 כוס ארוזה עלי נענע טריים1שמיר טרי, מרוטטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס מוצרלה מגורדת גסה ארוזה, בטמפרטורת החדר3/4 כוס מוצרלה מגורדת גסה ארוזה, בטמפרטורת החדר0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי, בטמפרטורת החדרפרמזן מגורר טרי, בטמפרטורת החדר43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס פרמזן מגוררת1/2 כוס פרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס ארוזה עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים1/2 כוס ארוזה עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוסות, ריקוטה טרייה מחלב מלא1/2 כוסות, ריקוטה טרייה מחלב מלא35עטיפות wonton חנות-קנהעטיפות wonton חנות-קנה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.