קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול

רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול
רביולי ארבע גבינות עם פסטו עשבי תיבול יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 453 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות ואספו ריקוטה מחלב מלא, שמן זית, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. נסו רביולי גבינת עשבי תיבול שום קלוי בתנור, דלעת חמאה, פסטו מרווה וטארט גבינת שמנת שום ועשבי תיבול פייסן ברטון-גולשי כסף, ו מרק רביולי עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפסטו: במעבד מזון שלבו את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הנענע, הפרמזן, הצנוברים, רסק האנשובי, הפלפל והשום. דופק עד שמנמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שהפסטו חלק.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לרביולי: בקערה בינונית מערבבים יחד את הריקוטה, המוצרלה, המסקרפונה, הפרמזן, פירורי הלחם, אגוז המוסקט, 3/4 כפית המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הביצה 1 כפית מים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
בעזרת מברשת מאפה מברישים קלות את שולי עטיפות הוונטון בתערובת הביצים. כף 1 כף רמה של המילוי למרכז של כל עטיפה וונטון. קפלו את הפינות הנגדיות של כל עטיפת וונטון ליצירת צורות משולש. אוטמים את הקצוות בחוזקה, לוחצים החוצה כל אוויר סביב המילוי. (ניתן להכין כמה שעות מראש. מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את 1 1/2 כפות המלח הנותרות ואת שמן הזית. בקבוצות מוסיפים את הרביולי למים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, כ -3 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים בזהירות את הרביולי ומסננים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
רביולירביולי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
מעבירים את הרביולי לקערות מרק רדודות. כף את הרוטב מעל הרביולי והגיש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 כוס שעועית צפונית יבשה1 כוס שעועית צפונית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתמשחת אנשובימשחת אנשובי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים1ביצה, הוכהביצה, הוכה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס ארוזה עלי נענע טריים1/2 כוס ארוזה עלי נענע טריים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםפירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר85פלפל האבנרו3/4 כוס מוצרלה מגורדת גסה ארוזה, בטמפרטורת החדר3/4 כוס מוצרלה מגורדת גסה ארוזה, בטמפרטורת החדר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי, בטמפרטורת החדרפרמזן מגורר טרי, בטמפרטורת החדר43פלפל האבנרו1/2 כוס פרמזן מגוררת1/2 כוס פרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס ארוזה עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים1/2 כוס ארוזה עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים340פלפל האבנרו1/2 כוסות, ריקוטה טרייה מחלב מלא1/2 כוסות, ריקוטה טרייה מחלב מלא35עטיפות wonton חנות-קנהעטיפות wonton חנות-קנה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.