רביולי בסגנון יווני
רביולי בסגנון יווני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 94 גרם חלבון, 75 גרם שומן, ובסך הכל 1929 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, תרד תינוק, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מחבת רביולי יוונית, רביולי בסגנון מקסיקני, ו פאג'יטות בסגנון יווני.
הוראות
מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת קטנה, מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים עגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות.
מוסיפים את הרביולי, התרד והזיתים לתערובת הבקר;מחממים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לרביולי. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
![טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו]()
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפראיה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.