רביולי ברוטב עגבניות-אלפרדו
רביולי עם רוטב עגבניות-אלפרדו עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 374 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רביולי מלא גבינה, פטרוזיליה, רוטב פסטה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו רביולי גבינה ברוטב דלעת אלפרדו, רביולי עם רוטב אלפרדו שמנת פטריות בר, ו רביולי תרד עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז רביולי כפי שהורה על החבילה; להתחמם.
לרסס אותו סיר עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. מבשלים פטריות ובצל בסיר על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל הוא פריך רך.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מערבבים רביולי, גבינה ופטרוזיליה.