רביולי בשר ואגס פתוח מ ' פסטה מודרנית
רביולי בשר ואגס פתוח מ ' פסטה מודרנית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך צימוקים זהובים, ל 4 עלי מרווה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו הפסטה הקלה ביותר בעולם (Frascarelli) מ ' פסטה מודרנית, רביולי פתוח עם ביצה וירקות נבולים, ו רביולי פתוח עם דלורית ואמרטי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את pancetta ומבשל עד קריספ, על 5 דקות.
הסר את הנקניק מן המעטפת להתפורר לתוך המחבת; לבשל עד השחמה.
מוסיפים את הבשר, האגס, הצימוקים, השום והמרווה. מבשלים את התערובת עד האגסים רכים.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים מלוחים עד שהוא כמעט אל דנטה.
מסננים וזורקים לתוך הרוטב יחד עם כמה כפות של נוזל הבישול. מערבבים היטב ומבשלים, מוסיפים עוד נוזל בישול, במידת הצורך, עד הפסטה היא אל דנטה. מערבבים את ההתלהבות ומתבלים עם גבינה מגוררת, קינמון, אגוז מוסקט ופטרוזיליה לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל ומגישים את הפסטה בציפוי פירורי אמרטי.