רביולי גבינה עם רוטב עגבניות פיקנטי
רביולי גבינה עם רוטב עגבניות פיקנטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 572 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 41 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו קישוטים: עלי בזיליקום, חומץ יין, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 69%. נסו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות פיקנטי, רביולי עגבניות מיובשות עם רוטב אדום חריף, ו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 3 מרכיבים ראשונים ו -3 כפות. קצוץ בזיליקום טרי בקערה קטנה.
סדר 1 עטיפה טון זכה על משטח נקי, שטוח. (כיסוי שנותר עטיפות עם פלסטיק לעטוף או מגבת לחה כדי למנוע התייבשות.) להרטיב קלות את הקצוות של עטיפה עם מים.
מקום על 1 1/2 כפית. תערובת גבינה במרכז העטיפה; מקפלים 2 פינות מנוגדות יחד על תערובת הגבינה ויוצרים משולש. עיתונות קצוות יחד כדי חותם, הסרת כל אוויר כיסים. מכסים בניילון או במטלית לחה. חזור על ההליך עם עטיפות הנותרים תערובת גבינה.
מבשלים רביולי, בקבוצות 2, במים מומלחים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 3 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת, ומסננים היטב על רשת משומנת קלות. מחלקים רביולי מבושל בין 4 קערות הגשה בודדות.
מטגנים עגבניות בשמן חם במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה 2 דקות או סתם עד שהם רכים.
מוסיפים מרק וחומץ יין לבן; מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהעגבניות מתחילות לנבול. מערבבים פנימה פלפל אדום כתוש מיובש, מלח ובזיליקום שנותר.